x

PROGOVORILA O RAZVODU: Suzana otkrila šta je to što bi moglo da UGROZI njen brak sa Sašom Popovićem!

Srbijanska pjevačica Suzana Jovanović nije od onih žena koje bježe od epiteta “supruga”, već sa ponosom ističe da je u braku sa direktorom “Grand produkcije” Sašom Popovićem.

S obzirom na to da se producent njihove medijske kuće Žika Jakšić nedavno razveo, Suzana je objasnila šta je to što bi moglo da poremeti njen brak sa Sašom Popovićem.

 

Kao iz topa, sa osmijehom na licu, srbijanska pjevačica je rekla:

 

“Sašin i moj brak bi jedino mogao da poljulja zemljotres, ako se desi u Srbiji. Iskrena da budem, ja se ne miješam u privatni život drugih ljudi, kao što ne volim da se neko miješa u moj. Žika je odrastao i dovoljno zreo da donosi odluke. Sigurno ima dobre razloge zašto je tako odlučio. Neka svako vodi svoj život onako kako zna i umije”.

 

Jovanovićeva priznaje da se sa suprugom nikada nije posvađala, jer njih dvoje probleme u braku, ako ih ima, rješavaju razgovorom.

 

“Rasprava sa Sašom nikada ne može da se desi, samo razmjena mišljenja. Nikada nisam insistirala da bude po mome i da sam u pravu za ono što sam rekla. Uvijek saslušam drugu stranu i nađemo sredinu”, kaže Suzana.

 

Srbijanska pjevačica iz prethodnog braka ima sina Danijela, koga je Popović prihvatio kao svoje dijete, dok njih dvoje zajedno imaju kćerku Aleksandru.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.