x

PROGOVORIO POSLIJE 20 GODINA: Dino Merlin je za Cecu napravio pjesmu i izazvao skandal! Evo šta sad kaže!

Folk pjevačicu Svetlanu Cecu Ražnatović su optuživali da nije platila pjesmu ``Beograd`` čiji je autor Dino Merlin, ali pjevač je sada riješio da otkrije istinu.

Naime, danima spekuliše da Svetlana Ceca Ražnatović nije dala novac za čuveni hit ``Beograd`` koji je za nju uradio bosanski kantautor Dino Merlin, ali je pjevač odlučio da konačno da stavi tačku na sve laži.

 

``Na tu priču je odavno stavljena tačka. Ceca je otpjevala pjesmu ``Beograd`` koja je bila moj poklon za nju i suvišno je bilo šta pričati``, rekao je Dino Merlin.

 

Inače, njegova jedina želja bila je da bude potpisan kao autor pjesme, što je Ceca i ispoštovala, a novac nije tražio jer je znao da će ova numera biti hit.

 

Folk diva je ranije u svojim intervjuima takođe potvrđivala da je ova pjesma njegov poklon.

 

``Namjenski je za mene uradio pjesmu ``Zaboravi``, a onda mi je rekao da ima za mene jednu prelijepu pjesmu koja je rađena za duet. Ali, pošto je tada bio rat i on nije mogao da pjeva o Beogradu, kazao mi je da samo ja imam tu specifičnu emociju i poklonio mi je tu pjesmu``, rekla je Ceca.

 

``Nisam sa Cecom u kontaktu jer se zapravo površno poznajemo, mislim da smo se sreli dva puta u životu``, rekao je Dino Merlin jednom prilikom.

(Blic)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.