x

PROMIJENIO JOJ LIČNI OPIS: Model Igor Sebić PREBIO sarajevsku Playboy zečicu Tinu Kunić!

U posljednje vrijeme kruže priče kako je ovaj kontroverzni par pred samim pucanjem braka! Nije prvi put da čujemo ovakva šuškanja kada su Tina i Igor u pitanju, kao i da je u par navrata na njihovoj adresi u Njemačkoj intervenisala policija! 

Izvor blizak paru nas često obavještava o njihovom kretanju, ali da bismo bili sigurni u ova nagađanja, pozvali smo ih i zamolili da nam kažu nešto o tragičnom događaju, kadae je Igor navodno pretukao Tinu.

 

- Nisam ni mrava zgazio u svom životu, a srce mi je nježnije i osjetljivije od svake žene na ovom svijetu. Agresiju u bilo kom vidu ne posjedujem u sebi, te na pitanja o prebijanju svoje žene neću ni da odgovaram! Tina ima problem sa zubom i otekla je na snimanju spota. Mi smo dobro i ne razvodimo se, a dotična osoba koja iznosi ovakve neistine o nama, biće tužena i kažnjena na odgovarajući način, jer znam ko je u pitanju! Izvinite, moram završiti razgovor, jer ste nas prekinuli usred meditacije koju svakodnevno upražnjavamo Tina i ja - kazao je Igor Sebić, dok Tinu nije želio da nam da na telefon!

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.