x

PRONAĐENO TIJELO U CENTRU BEOGRADA: Muškarca jurili kroz ulicu, smrtonosni hitac ispaljen u glavu!

Beživotno tijelo muškarca sa prostrijelnim ranama pronađeno je na tramvajskim šinama u ulici 27. marta u Beogradu. Kako ``Blic`` saznaje, u pitanju je Vlastimir Milošević (33), koji je hapšen zbog nasilničkog ponašanja i nanošenja tjelesnih povreda.

 Kako nezvanično saznajemo, Milošević se, prema operativnim saznanjima policije bavio dilovanjem kokaina, a pripadao je kriminalnoj grupi čiji su članovi hapšeni zbog dilovanja droge.

 

Pretpostavlja se da je mladić ubijen, jer su na njemu su uočene ulazna rana ispod brade, i izlazna na tjemenu, za koje se vjeruje da su nastale od vatrenog oružja. Oko tijela na tramvajskim šinama pronađeno je nekoliko čahura.

 

Oko 30 metara od mjesta na kome je pronađeno tijelo, policija je otkrila još jednu čahuru, kao i rupu od metka na izlogu. Vjeruje se da su napadači jurili MIloševića kroz ulicu.

 

Za vrijeme trajanja uviđaja na mjesto zločina došla je i Miloševićeva supruga, a nedugo potom odnijeseno je tijelo.

 

Uviđaj je nastavljen u obližnjoj zgradi, u koju je policija odvela Miloševićevu ženu. Tramvaji na linijama 2, 5 i 10 saobraćaju izmijenjenim trasama. Saobraćaj je nešto usporeniji.

(Blic.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.