x

PROS*ITUCIJA U SRBIJI: Profesor mi je tražio erotsku masažu!

Veliki broj salona za masažu je zapravo samo pokriće za klasičnu pros*ituciju, što veliki broj djevojaka ne zna, pa upada u kandže mafije. Tako je i Beograđanka Lola V. (29) iz Beograda, nezaposleni fizioterapeut, upala u tu zamku kada se javila na oglas u kojem je tražena radnica za rad u salonu za depilaciju i masažu. Međutim, šokirala se kada je otišla na razgovor.

- Salon se nalazi u strogom centru grada, u jednoj zgradi. Ne znam koliko stan ima kvadrata, pretvoren je u salon. Ima dio u kojem su bila dva stola za masažu odvojena paravanom i džakuzi. Dočekala me je djevojka, koja se predstavila kao sekretarica. Odmah sam shvatila da sam došla u mini-kupleraj, koji se lažno oglašava kao salon za masažu - ispričala nam je Lola.

 

Ona kaže da se u salonu čula prigušena muzika, a da su roletne bile spuštene.

 

- Vidjela sam da tu nešto ne štima. Sekretarica mi je rekla da je to salon sa renomeom, da postoji 10 godina i da ima stalnu klijentelu, koja traži posebnu istočnjačku masažu „sa završnicom“. To je rekla kao da se radi o najnormalnijoj stvari na svijetu. Kada sam shvatila o čemu govori, umalo sam se onesvijestila. Ipak, rekla sam da ću im sljedećeg dana javiti da li pristajem na posao - ispričala nam je Lola V.

 

Razmišljala je cijelu noć, a pošto joj je novac bio neophodan za stanarinu i život, odlučila je da pristane.

 

- Gazda salona je to jedva dočekao jer sam super izgledala, a ja sam htjela u zemlju da propadnem. U salonu su radile i priučene maserke, a usluge su tražili ugledni advokati, ljekari, profesori, studenti, ali i mladi nabildovani momci željni provoda. Bilo je i poznatih ličnosti. Bio je jedan profesor koji je tražio samo mene i dobro me je plaćao. Običnu relaks masažu tražilo je malo naših mušterija, a ostali su htjeli erotsku. Dobijala sam polovinu zarade - kaže ova bivša maserka.

 

Ona navodi da se pod erotskom masažom podrazumijeva „relaksaciona masaža cijelog tijela, uz masiranje polnog organa i dovođenje do vrhunca“.

 

- Klijent je nag, a djevojke su u donjem vešu. Ako se radi erotska masaža parova, od terapeuta se može zahtijevati da se obnaži. Posjete su se zakazivale, a adresa otrkivala tek nakon poziva. Cijene su razne, a masaža od pola sata sa „ručnom završnicom“ je oko 1.000 dinara, a masaža i oralni se*s oko 1.500 dinara. Pola sata masaže i sek*a je 3.000 dinara, a komplet 50 eura. Ljepše devojke dobijale su između 80 i 100 eura, a i moja tarifa je bila tolika - kaže Lola, koja je u salonu radila od 11 do 21, a na zahtjev klijenata išla je na kućne adrese i provode vikendom po Srbiji.

 

Iz posla je izašla kada je našla dobar posao u jednoj privatnoj klinici kao fizioterapeut.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.