x

PROŠLOST O KOJOJ PJEVAČICA NIKAD NE GOVORI: Ana Sević krije tešku priču iz djetinjstva!

Ana Sević zakoračila je na estradnu scenu 2010. godine, kada se pojavila u takmičenju ``Zvezde Granda``, da bi se već sljedeće sezone oprobala i kao voditeljka tog šoua. Snimila je nekoliko pjesama, a i u privatnom životu joj se sreća osmjehnula kada je 2013. godine počela da se zabavlja sa kolegom Darkom Lazićem, sa kojim se iste godine i vjenčala, a godinu dana kasnije rodila kćerkicu Lorenu.

Međutim, njen put ka estradi nije uvijek išao glatko. Ana je rođena u Užicu, gdje je i odrasla, a iako je od najranijeg djetinjstva obožavala javne nastupe i radovala se svakoj prilici da pjeva, u tinejdžerskim godinama potpuno se povukla u sebe. Pokušala je da se pronađe u drugim profesijama, a nakon preseljenja u Beograd radila je i u jednoj privatnoj firmi.

 

Shvatila je da je pjevanje ipak njen životni poziv, a u tome ju je najviše podržavala porodica - mama Danijela, baka Slobodanka i deda Jezda, od kojih je naslijedila i muzički talenat. Iako je pored njih imala bezbrižno djetinjstvo, Ana je odrasla bez oca.

 

I dok o mami, baki i deki rado i uvijek emotivno govori, jedina osoba o kojoj ne priča jeste njen otac. Iako je od početka karijere do sada dala veliki broj intervjua, pjevačica nikada nije pomenula svog oca koji nije bio uz nju dok je odrastala, što je velika praznina i tuga u životu svakoga kome se to dogodi i što je sasvim sigurno i na nju ostavilo veliki trag.

(Puls)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.