x

PRŠTI SVE: Ana i Rasta u žestokom sukobu!

Pjevačica Ana Nikolić i reper Stefan Đurić Rasta ne skrivaju da se raduju rođenju kćerke koja će na svijet doći u drugoj polovini juna.Iako je u osmom mjesecu trudnoće, pjevačica je željela da do kraja ostane u žiriju šoua ``Ja imam talenat``, a Rasta priznaje da je trudnoća protekla mnogo bolje nego što su mu najavljivali.

- Moram da priznam, kako su mene spremali za tu trudnoću, ovo je stvarno, mogu da kucnem u drvo, raj i jedna stvarno zahvalna osoba u svakom stanju, i u prvom i u drugom - rekao je reper za ``Premijeru``.

 

Ana je priznala da joj suprug udovoljava u svemu, ali i da ona to ne zloupotrebljava.

 

- On se stvarno maksimalno trudi da mi ispuni svaku želju, mada ja nisam nešto spektakularno zahtjevna. Mislila sam da ću biti mnogo gora - bila je iskrena pevačica.

 

Zatim je reper prokomentarisao i to što se pisalo da će se djevojčica zvati Tara ili Drina, što je on sam izjavio u emisiji ``Amidži šou``.

 

- Ne zna se, realno, do posljednjeg momenta, ali biće ono što sam ja rekao - izjavio je Rasta, a Ana je na to imala šta da doda:

 

- Stefan je izjavio, ali ja ne znam stvarno što on to izjavljuje kad to nije stoprocentno. Nama nikad ništa nije stoprocentno. Ja kad budem vidjela bebu ja ću znati. Imamo nekoliko opcija, ali prosto mora da joj odgovara ime.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.