x

PRVE FOTKE SLAVICE ĆUKTERAŠ U DRUGOM STANJU: Trudna, a sama!

Slavica Ćukteraš sama provodi trudničke dane, uvjerio se paparaco „Alo!“, koji je pjevačicu ekskluzivno uslikao u Novom Sadu, gdje trenutno živi. Slavica se, naime, nakon saznanja da je trudna preselila iz Beograda u stan svog nevjenčanog supruga, golmana Vladimira Avramova, ali, po priči komšija, on kao da je u zemlju propao.

- To jeste njegov stan. Tu su se preselili, koliko sam čula, čim je Slavica ostala u drugom stanju jer je, između ostalog, htjela da se skloni od znatiželjnih pogleda i medijske gungule. Moram da priznam da ih do sada nikada nisam vidjela zajedno. Ona najčešće izlazi ujutru, između 9 i 11. Ode do prodavnice, ponekad do pijace i vrati se u kuću. Uvijek je ili sama ili sa majkom.

 

Njega nikad nismo vidjeli, ni samog, ni s njom - priča za „Alo!“ komšinica koju smo sreli ispred jedne radnje u Novom Sadu u kraju u kojem živi popularna pjevačica.

 

- Otkad je trudna, jedva je prepoznajemo. Izgleda da je baš u poodmakloj trudnoći. Ne znam koji bi to tačno mjesec bio, ali kad sam je vidjela prvi put, nisam je prepoznala. Da joj nisu prišla neka djeca i pitala je za autogram, ne bih ni znala da je ona - dodaje druga komšinica.

 

Iako su nam komšije rekle da Slavica svakog jutra porani, ekipa „Alo!“ je čekala do tri po podne. Obučena u jednostavnu crnu haljinu  i bez šminke, uputila se u obavljanje svakodnevnih obaveza.

 

- Znam da se pisalo da je arogantna i nadobudna, ali ja je stvarno nikad nisam vidjela namrštenu, a uvijek kad sam je srela, bila je vrlo prijatna i fina. Ne skreće pažnju na sebe, štaviše, čini mi se kao da se uvijek nešto skriva, da je po mogućstvu niko ne prepozna. Izgleda mi kao da joj baš i nije prijatno kad je ljudi zagledaju, ali daleko od toga da je ikad bila neljubazna ili neprijatna. Vidim da je i s tom dječicom stala, popričala... Živi kao sav normalan svijet - priča sad druga komšinica, koja takođe tvrdi da Vladu nijednom nije vidjela sa Slavicom.

 

- Nisam sigurna ni da znam kako on izgleda, ali je do sada nijednom nisam vidjela ni sa kakvim muškarcem. Ona je uvijek sama. Čini mi se kao da sama prolazi kroz trudnoću, ali sam čula da je sada sasvim dobro. Možda su bili rizični ti prvi dani, ali sada izgleda skroz OK... E sad, šta se dešava između njihova četiri zida, to stvarno ne znam, a i to je njihova stvar - kaže ona.

 

Ni mi nismo vidjeli Vladu tog dana sa Slavicom. Izašla je iz stana sama i izgledala je svježe i odmorno. Moramo priznati da smo je i sami jedva prepoznali, ali i da pjevačici trudnoća baš lijepo stoji. Iako će uskoro ući u osmi mjesec, pa je vidno krupnija, prosto sija.

(Allo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.