x

PRVI MUŽ UČESNICE ZADRUGE Pilot Almir Asanović: Nevin sam, nisam imao s*ks sa Divnom! Prvi dan upoznavanja je ostala da živi kod mene!

Marko Kocić nije jedini muž Divne Milanović. Učesnica „Zadruge“ je pet mjeseci bila u venbračnoj zajednici s pilotom Almirom Asanovićem. Ekipa Kurira pronašla je Divninog prvog supruga u selu Miloševac nadomak Velike Plane. On ih je ugostio i otkrio kako je planula njihova ljubav.

- Divna me je vidjela na u emisiji „Provodadžija“. Pozvala me je, izjavila mi ljubav i zamolila da se upoznamo. Pristao sam i ona je onako grbava došla s ocem i majkom kod mene. Kad me je ugledala u uniformi, uplašila se da onakvu neću da je primim. Ja ih ugostim u skromnom domu, kažem im da sam siromašan, ali bogat u duši. Svidio sam joj se na prvi pogled i ostala je kod mene da živi - priča Asanović i napominje da je Divna kod njega „uživala kao u hotelu“:

- Obukao sam je od glave do pete. Mazio sam je i pazio. Donosio sam joj kafu i doručak u krevet. Ja sam išao da radim kao konj, a ona je sjedila i uživala po cijeli dan. Komšije su mi se smijale jer sam je njegovao kao bebu.

Zakazao sam svadbu, a ona me je ostavila!
 
Almir tvrdi da je s Divnom imao ozbiljne namjere, ali da ga je ona napustila:
 
- Ugovorio sam svadbu za 9. avgust 2014, ali me je ona ostavila 10. juna. Plakao sam kao kiša, molio je da razmisli, da ne pogriješi. Pokušao sam da je zadržim, ali ona zapela da ide. Šta ću, ja je pustim i ostanem sam. Sad vidim da je taj njen maltretira, a kod mene je uživala.
 
Iako su bili u braku, Almir i Divna nisu imali s*ks.
 
- Kunem se Svetim Vasilijem Ostroškim da je nisam pipnuo. S medicinske tačke gledišta, njena grba i fizionomija tijela ne podnose s*ks. Kad sam joj izvadio ličnu kartu, bila je sretna kao mlad majmun i došlo joj da se mazimo. Jao, meni bilo muka i povraćalo mi se. Ja joj kažem: „Ajde, metni ti glavu na moje grudi i da te ja ljuškam, a ti da budeš pametna jer ne možeš da imaš s*ks.“
 
Na to će ona meni: „Almire, što me vrijeđaš.“ Naljutila se, a ja joj opet objasnim: „Ženo božja, tebi je otišla lopatica deset santima u stranu, znači ne možeš da imaš s*ks, krive su ti noge, kriva ti je kičma. Nemoj da brineš, neću drugoj da se povjerim, ja sam tebi vjeran, evo da idemo u manastir da ti se zakunem, ali dok te ne izliječim, neću da te diram.“ Ona plače kao kiša, a ja odem da joj kupim slatkiše - kaže on.
 
Almiru je najteže palo što se Divna žalila komšiluku.
 
- Ja se brinem za nju, a ona ide od komšije do komšije i priča kako ne mogu s njom da imama s*ks. Priznajem, jeste me češkala, ali kunem se da je nisam vidio golu. Mene je bio strah da je ne povrijedim, ima grbu, s njom ne mogu te stvari da se rade. Ja sam bio zaljubljen u nju i nisam htio da je povrijedim. A ja sam i dalje nevin, kunem se! - završio je Asanović.
 
(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.