x

Pašćete na zadnjicu kada vidite koliko su love Severina i Igor dobili na svadbi: Nećete vjerovati šta hoće s parama i gdje će živjeti!

Severina Vučković se već ponaša kao prava srpska snajka – pjevačica je riješila da s mužem Igorom Kojićem živi u svekrovoj kući! Seve će 30.000 eura uložiti u renoviranje Kebine vile na Bežanijskoj kosi, saznaje Kurir, a te pare će uzeti sa gomile u kojoj je čak 250.000 eura koje su dobili od gostiju na svadbi.

Novopečeni bračni par odlučio je da živi na relaciji Beograd-Zagreb. A dok su u Beogradu, pjevačica je insistirala da budu pod istim krovom s Igorovim roditeljima Kebom i Oljom, ali svako u svom dijelu kuće. Kako otkriva izvor blizak mladencima, oni su još prije svadbe počeli da renoviraju Kebinu kuću:

 

- “Severina i Igor su prije vjenčanja počeli da preuređuju vilu. Pošto se srpska snajka odlično slaže sa svekrvom Oljom i svekrom Kebom, raduje se zajedničkom životu s njima. Kada su u Srbiji, živjeće na Bežanijskoj kosi, dok će u Zagrebu boraviti u njenom stanu u centru grada”.

 
Mladenci su vodili računa o svim detaljima.
 
 
“Angažovali su najbolje majstore, koji u Kebinoj vili već mijenjaju keramiku i lustere. Namještaj su naručili iz Italije, a odabrali su i neke antikvitete. Oni će imati svoju sobu, kupatilo i poseban kutak rezervisan za Severininog sina Aleksandra. U to su uložili 30.000 eura, a s obzirom na to da su od gostiju na svadbi dobili 250.000 eura, vjerovatno će povećati budžet za renoviranje”, konstatuje izvor.
 
(Svet.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.