x

Patike sa pertlama više nisu u modi!

Ženstvenija verzija klasičnim, sportskim patikama svakako su modeli takozvanih patika na navlačenje. Ove patike ne samo što su udobne i lagane već više podsjećaju na espadrile i cipelice nego na sportsku obuću u koju spadaju dobro prepoznatljive patike za trčanje.

Ako hoćeš da odmoriš stopalo od nošenja visokih potpetica, onda je ova vrsta obuće pravi izbor za tebe. Patike na navlačenje su apsolutni hit ovog proljeća i nećeš pogriješiti čak i kada ih obučeš uz haljinu, suknju pa čak i uz sako i pantalone. Za njih slobodno možemo reći da postaju sastavni dio poslovnog izgleda jedne moderne, mlade žene. Pa ako se pitaš uz koju odjeću je najbolje nositi ove patike, jedan od odgovora je uz sportsku haljinu crne ili bijele boje.

 

Umjesto klasičnih patika, odluči se da uz sportsku haljinu obuješ patike na navlačenje jer će one, bez ikakve sumnje, učiniti da automatski izgledaš ženstvenije i elegantnije. Model u šarenoj boji ili animal print daće jednobojnoj kombinaciji na živosti.

 

Crne patike na navlačenje savršeno će izgledati uz bijele pantalone i svjetao džins. Ipak, za poslovan izgled bijele pantalone su bolji izbor, a i vrijeme je sve toplije te je ovo odlična prilika da kažeš zbogom farmerkama. Bar do sljedeće jeseni.

 

Patike na navlačenje odlična su alternativa cipelama i čizmama, pa čak i baletankama ako je tvoj posao takav da dugo stojiš na nogama, pa su samim tim tetive opterećene kao i zglobovi. Ovaj udobni komad obuće učiniće da zaboraviš na bolna i natečena stopala, a u isto vrijeme izgledaćeš sofisticirano kao prava poslovna žena. Ova vrsta obuće ima toliko široku primenu da slobodno možeš da ih nosiš i uz kožnu jaknu koja je savršen komad odjeće u prelaznom periodu.

 

Pogotovo ujutru kada su temperature još uvijek niske i kada duva vetar. Patike na navlačenje nisu pretjerano elegantne, zapravo veoma su casual te se lako kombinuju uz odjeću koja je napravljena od kože.

 

Naravno, uz džins i teksas one su nepogrješiv izbor. Nije na odmet napomenuti da devojke teško  mogu da odole, a da ove patike ne obuju uz suknju pa čak i haljinu. Kao što smo napomenuli, ova odeća je lagana i udobna, ne steže i u njima se noga ne znoji, pa je logično nositi ih uz prolećnu odeću veselih boja.

 

Zašto da ne, izaberi patike na navlačenje u nekoj pastelnoj boji i u trenu osveži svoj look. Sa njima definitivno nećeš pogrešiti ako se spremaš za šetnju gradom ili odlazak sa društvom u kafić. Uostalom kada si u žurbi i na brzinu biraš šta ćeš obući, obično se većina odluči da taj dan bude u crnom od glave do pete, a svakako da je poželjna i odbuća koja garantuje komfor i udobnost. Pa shodno tome neka tvoj izbor još danas budu crne patike na navlačenje koje “idu” uz svaku garderobu, a ne narušavaju eleganciju i prefinjenost.

 

Izvor: Cafe.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.