x

Pazite na svoje partnere, ovo je idealno veče za varanje!

Ako vaš partner ili partnerica večeras planiraju izlazak bez vas, možda biste trebali da razmislite o tome hoćete li ih pustiti jer upravo se današnji dan, 21. juli, smatra onim kada je najvjerovatnije da će vas partner prevariti.

U Americi je ovaj dan poznat pod imenom ``Frisky Friday``, a odredila ga je internet stranica IllicitEncounters.com, koja povezuje ljude koji žele aferu.

 

Stranica je provela istraživanje na 300 svojih članova i utvrdila da je veća vjerovatnost da će ljudi varati partnere dok je vrijeme toplije, jer sve više vremena provodimo napolju i u druženju s drugim ljudima te smo sve bolje raspoloženi.

 

``Ljeto donosi uzbudljivu atmosferu u vazduhu i iako većina nas uživa u takvom vremenu, skrivena je istina da je sezona idealna za preljubu``, otkrio je portparol stranice Kristijan Grant koji pomalo zvuči kao da aktivno potiče ljude da budu ``nevaljali``.

 

Ne smijemo ni zaboraviti da ovdje ulogu ima i odjeća koje je sve manje na nama i kojom pokazujemo sve više kože, a tako dobijamo koktel pomenutih stvari, što je odličan temelj za varanje kojem ne mogu odoljeti ni oni najvjerniji.

 

Početkom jula vjerovatnost za varanje bila je 20 odsto, a sada se popela na 45 i samo raste. Osim toga, kao plodna tla za varanje uzimaju se i razdoblja školskih i ostalih praznika, kada porodice provode sve više vremena zajedno. Šarmantno.

(Index.hr)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.