x

Pet načina da otkrijete da li mu se dopadate!

Donosimo vam pet načina da otkrijete da li muškarac flertuje sa vama, i tri načina da uzvratite!

Žene teže obraćaju pažnju na flertovanje - pokazala je nova studija Univerziteta u Kanzasu, samo 18 % njih uspjeva da prepozna signale koje muškarci šalju. Naučite da prepoznate da li dečko koji vam se dopada suptilno pokušava da flertuje sa vama: 

 

1. ``Slučajno`` te dodiruje 

 

Ako primjetite da je muškarac koji vam je prišao nježno spustio ruku na donji dio vaših leđa dok vam se obraća, ili su vam se koljena ``slučajno`` dodirnula dok sjedite - to je prvi i jasan znak da flertuje sa vama! 

 

2. Zadirkuje te 

 

Ako se sjećate scene iz obdaništa kada vas je simpatični dječak vukao za rep, e pa ovo je nešto slično! Ako primjetite da vas muškarac zadirkuje i stalno se šali sa vama, znajte da je to znak da ste mu slatki i neodoljivi i da uživa u vašem društvu! 

 

3. Daje ti male poklone 

 

Ne mislimo na komade nakita ili slične stvari - ali ako prestane da vam radi olovka a on vam pokloni svoju omiljenu, ili vam donese kolačić iz kafića, mmm dobar znak! 

 

4. Ignoriše svoj telefon 

 

Danas se većina ljudi ne odvaja od svog telefona! Ako vidite da mu zvoni telefon i stižu poruke a on na to ne obraća pažnju, to je znak da je u potpunosti fokusiran na vas! 

 

5. Koristi izgovore da bi ponovo pričao sa tobom 

 

Ako razgovarate o filmovima, pa on kroz priču iskoristi priliku da traži tvoj mail da bi ti poslao najnoviji film koji je gledao - to je jasan znak da želi ponovo da stupi u kontakt sa tobom! 

 

3 načina da suptilno prihvatiš flertovanje 

 

1. Popravi mu kravatu ili kragnu 

 

Ako sjedite na romantičnoj večeri, i primjetiš da mu se kravata pomjerila ili kragna savila - polako mu se približite i nježno to popravite! 

 

2. Govori nježno 

 

U flertovanju je sve u tome da budete suptilni! Govorite tihim i seksepilnim glasom kako biste privukle svu njegovu pažnju. 

 

3. Ne čekaj da mu odgovoriš na poruku 

 

Ove igrice su davna prošlost. Namjernim odlaganjem odgovora na poruku, možete da stvorite kontraefekat: da muškarac pomisli da vam se ne dopada ili da se samo igrate sa njim. Flertujte suptilno i zavodnički, i ne dozvolite da vam muškarac čita misli! 

 

Izvor: Kolektiv.me

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.