x

Pet najgorih stvari koje možete napraviti ako ste u vezi!

Provjerite kako biste bili sigurni da ne radite neku od ovih pet ključnih grešaka koje možete napraviti u vezi.

Princip automatizma

 

Pogrešno je ako mislite da ako ste konačno zajedno, u vezi, da se sve događa po nekom automatizmu. Pogledajte oko sebe, sve u prirodi je ili izloženo uništenju od vanjskih sila ili samouništenju. Isto se događa i s vezama. Ako jedan ili oba partnera prestanu ulagati u vezu, prekid je neizbježan. 

 

Princip šećera

 

Pogrešno je u potpunosti se podrediti i posvetiti partneru i zapostaviti ostala područja života. Partner i veza samo su dio vaših interesa, a ne sve što vam treba. Svatko u vezi treba imati svoje interese, hobije, strasti, želje... U protivnom će se dogoditi klasično žrtvovanje najboljih godina dok će partner nastaviti živjeti u svom svijetu. 

 

Princip smrzavanja

 

Pogrešno je zaustaviti se u razvoju, učenju novih stvari i poboljšavanju sebe. Naš svijet je dinamičan, a ako ostanete `zamrznuti` to nikako nije dobro za vas i vašu vezu. Partneru morate biti zanimljivi, a najbolji način da to postignete je da stalno učite nove stvari i razvijate se. 

 

Princip utega

 

Pogrešno je `vezat` partnera lišavajući ga osobnog prostora. Pokušajte shvatiti da se svatko od nas mora razvijati, imati neku svoju slobodu i da svatko od nas mora živjeti i svoj život, a ne samo biti posvećen odnosu u vezi. Ako muškarac ili žena nisu u mogućnosti kombinirati slobodu i vjernost, razmislite želite li uopće biti s takvom osobom. 

 

Princip `svatko misli na sebe`

 

Važno je stvoriti zajednički prostor u vezi. Treba postojati nešto što ujedinjuje par na tri razine: emocionalnoj, intelektualnoj i fizičkoj. I kao što se može vidjeti, ne govorimo o djeci, stanu ili psu. Razmislite o tome što možete učiniti da ojačate svoju vezu - i učinite to!

 

Izvor: magazin.net.hr/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.