x

Pet ružnih navika koje će odbiti svaku ženu!

Prvo što žene primijete na muškarcu, htjele to one ili ne, jest zadah.

O čemu muškarci moraju voditi računa i koje su to muške strane nepremostive pripadnicama nježnijeg spola, saznajte u nastavku.

1. Loš zadah

Velik broj ljudi, čak više od 50 posto populacije, pati od lošeg zadaha. Nezdrava hrana, stres, pušenje, lijekovi, problemi s disanjem i probavom i još mnogi faktori utječu na loše stanje u ustima. Ipak, ovo nije dobar izgovor za neodržavanje oralne higijene.

Prvo što žene primijete na muškarcu, htjele to one ili ne, jest zadah. Stoga, ukoliko vam se iz usta širi neugodan miris, budite sigurni da nemate nikakve šanse kod žena.

 

2. Masna koža

Koža koja se sjaji iz aviona nije nikome privlačna, a kamoli ženama koje daju sve samo kako bi njihova koža izgledala lijepo i njegovano.

Muškarci imaju 20 posto čvršću kožu od žena, ali je upravo zbog toga ona i 20 posto masnija. Na ljepotu kože negativno utječu mnogi vanjski faktori poput pušenja, klimatskih uvjeta, zagađenja, sunca, nedostatka sna, prehrane i alkohola. Ukoliko imate problem, onda trebate znati da kreme za lice nisu stvorene samo radi žena, već upravo zato kako bi rješavale probleme, bez obzira o kojem se spolu radi.

 

3. Neugodan miris nogu

Iako postoje kozmetički preparati koji učinkovito sprječavaju neugodne mirise, ponekad ni to nije dovoljno.

 

4. Ružne ruke

Ženama su nježne muške ruke jako važne, jer jedino takve mogu zamisliti kako ih pipkaju po cijelom tijelu. Ruke koje izgledaju kao da kopate 16 sati dnevno nisu nimalo privlačne, stoga vrijedi o tome razmisliti.

 

5. Dlakavost

Dlakavo tijelo muškarcima radi ozbiljne probleme. Žene mogu podnijeti određeni stupanj dlakavosti kod muškaraca, ali ukoliko je ta razina nadmašena, onda tu muškarac i njegova njega satupaju na snagu.

Redovan odlazak frizeru vrijedi za sve muškarce, ali oni dlakaviji moraju voditi računa o tome da redovito budu obrijani i da skraćuju dlake tamo gdje je to dozvoljeno, poput pazuha i intimne zone.

 

Izvor: 24sata.rs/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.