x

Pet stvari koje svaki muškarac treba da ima u svojoj torbi!

Bilo da ste poslovni čovjek koji nosi elegantne, kožne, torbe ili ste malo opušteniji pa volite da nosite običan ranac, ovih 5 stvari moraju da budu uvijek uz vas...

PRENOSIVI PUNJAČ

 

Koliko puta ste se do sada našli u situaciji da vam je baterija na izdisaju? Taj momenat kada vam vaš pametni telefon pokazuje 4% baterije stresan je sam po sebi, a da ne govorimo o  situaciji ako čekate neki mail ili bitan poziv. Zato uložite u prenosivi punjač i neka bude uvijek uz vas.

 

KVALITETNA HEMIJSKA

 

Ok, živimo u digitalnom dobu i ne treba vam ništa ukoliko je vaš telefon pun, ali ukoliko nas niste poslušali i kupili prenosivi punjač velika je vjerovatnoće da će vas baterija telefona u nekom trenutku izdati. Ali, ako imate svoju olovku pored sebe, ti problemi će nestati.

 

SVESKA

 

Ne mislimo pri tom na veliku, školsku, svesku... U svakoj knjižari možete da nađete male i dobro dizajnirane sveske koje mogu da vam posluže za zapisivanje bitnih stvari... (kao što je na primjer broj telefona neke djevojke i to učinite sa već pomenutom kvalitetnom hemijskom).

 

 

MALI KIŠOBRAN

 

Ok, ako je ljeto kiša vam možda neće narušiti zdravlje, ali svakako ne želite da sjedite u nekom kafiću mokri do gole kože... Zato budite spremni na sve, mali kišobrani nisu teški i zauzimaju malo prostora...

 

NOVČANIK

 

Jedina stvar koja je gora od šnale za novac je držati taj isti novac bez ičega u džepu. Uložite u kvalitetan novčanik i neka uvijek izgleda uredno!

 

Izvor: Kolektiv.me

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.