x

Pet stvari koje žene mogu naučiti od muškaraca!

Iako često žene ne razumiju muško ponašanje i smatraju da, kad je veza u pitanju, muškarce treba učiti puno toga, kao naprimjer, kako da počiste za sobom, ima nekih stvari koje žene mogu naučiti od muškaraca.

Izjasnite se

 

Dok žene uglavnom svoje frustracije drže za sebe, muškarci imaju tendenciju da o njima govore odmah. Rezultat? Žene postaju još više frustrirane, dok u jednom trenutku ne eksplodiraju, a muškarac kaže što ima za reći i nastavi dalje sa svojim životom. O frustracijama treba govoriti, to oslobađa. 

 

Drugačiji pogled

 

Žene mogu biti opsjednute detaljima i zbog toga često ne vide širu sliku. Muškarcima je lakše vidjeti širu sliku jer se ne zamaraju najsitnijim detaljima i analizama. Savjet: pokušajte manje pažnje davati detaljima i osjetit ćete olakšanje. 

 

Manje tračanja

 

Nitko ne voli tračanje, a opet svi ponekad tračaju. Neumjerena tračanja izluđuju muškarce. Muškarcima je manje stalo do toga što njihovi prijatelji rade i ne uspoređuju se s njima. Žene su drugačije i ponekad bi se trebale ugledati na muškarce kad je tračanje u pitanju. 

 

Manje zamjeranja

 

Iako se muškarac ženi ispriča sto puta, žena i dalje osjeća bijes. Kad su muškarci u pitanju, žena bi trebala jako, jako zeznuti stvar da muškarac i nakon isprika osjeća bijes. Negativna energija zbog ljutnje ne čini dobro, ali ženama je teško pustiti neke stvari kad su povrijeđene. Muškarci su u stanju isključiti ljutnju i krenuti dalje. 

 

Fokusirajte se na sebe

 

Žene se uči da moraju brinuti o drugima. Takve stvari promatraju kroz ponašanja majki i baka tijekom odrastanja. Zbog toga se mnoge žene izgube jer uvijek stavljaju druge ispred sebe. Muškarac može imati obitelj, uspješnu karijeru i pobrinut će se za to da nastavi sa svojim hobijima i interesima. I žene bi trebale tako. 

 

Izvor: magazin.net.hr/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.