x

Pet tipova muškaraca koje bi solo mame trebale izbjegavati!

Samohrane mame obično su u periodu nakon što dijete dovoljno poraste da ne zahtjeva danonoćnu brigu, u potrazi za novim muškarcem koji prioritetno prihvaća vezu s djetetom. Udvarača ne nedostaje no brojni su obično jaki na riječima, ali ne i na djelima kada su obaveze u pitanju. Otkrivamo koje tipove muškaraca trebate prekrižiti i dodijeliti im crveni karton za neuvjerljivost ili potencijalnu opasnost

1.    Slakotkorječivac

Tip frajera koji ne prestaje pričati o svojoj godišnjoj zaradi, odijelima s dizajnerskom etiketom i koji ne propušta novac uključiti u razgovor i o najbanalnijim temama definitivno nije potencijalni suputnik jedne samohrane majke.

 

Leah Klungness, dr.sc., psiholog ističe kako su prioriteti frajera kojemu svežanj novca non stop bljeska u očima sasvim jasni. Njegova namjera nije upoznati, a kamoli prihvatiti dijete nego pokazati moć i dokazati kontrolu. Pa iako je materijalna egzistencija prioritet svake samohrane majke ona definitivno nije vrijedna trpljenja egocentričnih glava.

 

2.    Brbljavac bez pokrića

Brojne dame padaju na dobru spiku frajera, no ruku na srce jednoj samohranoj majci najmanje što treba u životu je brbljavac bez pokrića. Takav je onaj koji u trenutku upucavanja svojoj `meti` skida zvijezde s neba, njezino dijete prihvaća kao svoje i obećava zajednički život pun razumijevanja i ljubavi, no pritom na prvi poziv u kasne sate (jedino vrijeme koje samohrane mame imaju za sebe je naravno nakon što dijete zaspe) odgovara odbijanjem ili nedostupnošću.

 

3.    Premoreni tata

U situaciji kada ostanete sama i u borbi s bivšim oko posjeta djetetu i financijama čini vam se kako vas jedino može razumjeti netko tko prolazi istu situaciju. Ali, oprez razvedeni tata koji prstom upire u bivšu suprugu okrivljujući je za svaki krivi potez u braku nosi titulu `premorenog`. Jedan takav definitivno nije najbolji izbor za potencijalnog dečka osim ako niste u stanju ponijeti i njegovo životno breme.

 

4.    Partijaner

Svaka samohrana majka ima pravo na zabavu do jutra gdje će svojim zabavnim duhom lako osvojiti potencijalnog udvarača, no činjenica je kako takvi žive za tulume. Pratiti ritam partijanera pomalo je beznadno znamo li kako u tri ujutro mali glasić iz krevetića iskazuje svoju potrebu za hranom i mijenjanjem pelena, a mamurna mama tu definitivno ne prolazi. 

 

5.    Zgodan susjed

Ljubazan je prema vama, uslužan u trenutku kada vam nedostaje mlijeka, šećera i nadasve je zgodan čime zadovoljava apsolutno sve faktore za trenutno poželjnog frajera s kojim biste započeli nešto ozbiljno. No bliskost i ljubaznost vam lako mogu zamazati oči, jer prije negoli se upustite u ovakvu vezu dobro razmislite želite li nakon možebitnog prekida i dalje viđati njegovo lice pred vratima ili se skrivati po hodnicima dok on grli novu djevojku.

 

Izvor: cafe.ba/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.