x

Peti ovogodišnji party u organizaciji ZONE protekao sjajno!

Casting i Talent agencija ZONA i ove godine su u okviru Sarajevo Film Festivala, upriličili zabavu. Ovaj već peti godišnji party je održan u klubu "Obala" Akademije scenskih umjetnosti Sarajevo. Party je upriličen za goste Sarajevo Film Festivala uz prisustvo glumaca koje ZONA zastupa. Ove godine na partiju nisu bili oni glumci koji se, na što su ispred agencije posebno ponosni, nalaze u Pragu na snimanju FOX-ove TV serije "Legends". 

Naime, sigurno je da će, uz još neke značajne internacionalne projekte, ovogodišnji rad Agencije obilježiti i ova serija u kojoj igra čak 9 naših glumaca: Visar Vishka iz Makedonije, Nesrin Cavadzade iz Turske, Goran Navojec i Slavko Sobin iz Hrvatske,  bh. glumci Adnan Hasković, Igor Skvarica, Muhamed Hadžović i Ermin Sijamija i mladi Crnogorac Zoran Dragičević, inače student sarajevske Akademije. 

 

ZONA će i ove godine slaviti i uspjehe drugih glumaca u filmovima i TV serijama sa posebnim akcentom na mlade talente poput Maje Jurić i Dine Sarije koji su se upravo vratili sa snimanja u Austriji.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.