Pinkove Zvezde sve napetije

25.10.2014 19:00
pinkove-zvezde-sve-napetije-main

Sedma po redu emisija talent showa ``Pinkove Zvezde`` i 25. oktobra opravdat će reputaciju najboljeg muzičkog takmičenja na ovim prostorima. Nova epizoda će biti još napetija, a stručni žiri će se i ovaj put potruditi da donese pravu odluku kojih deset takmičara prolazi u drugi krug.

Prethodna emisija je bila odlična uvertira u tu priču jer je scenom “Pinkovih zvezda” prodefilovalo mnogo mladih talenata od kojih su u dalji krug takmičenja plasirali Stefan Vujović, Boban Radojević, Spase Petrov, Miodrag Trailović, Marko Stolić, Aleksandra Aleksić, Dimče Božinovski, Semir Murić, Ana Vuković i Hristijan Mitrov.

 

Najveće ovacije žirija i publike dobili su Marko Stolić, Boban Radojević i Aleksandra Aleksić koja je sve oduševila nevjerovatnim vokalom.  Marko Stolić podigao publiku na noge interpretacijom pjesme Halida Bešlića “Okuj me care” i pjesmom Željka Joksimovića “Leđa o leđa”, a Boban Radojević se pjesmama “Bogovi zemljom hode” i “Budi uz mene” našao takođe u samom vrhu “Pinkovih zvezda”.

 

Voditelj Milan Kalinić je nakon emisije rekao da je oduševljen profesionalnošću svojih kolega iz žirija Pinkovih zvezda.

 

``Nisam očekivao ovakvo takmičenje i svi su me jako iznenadili. Tvrdim vam da su to fenomenalni ljudi i da su svi neviđeni profesionalci i ljudi. Imaju fenomenalan odnos prema tim mladim ljudima``, rekao je Milan.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.