x

Pitali ste se zašto viđate zgodne djevojke sa ružnim frajerima? Odgovor će vas iznenaditi!

Frajeri koji se spremaju da upoznaju neku djevojku često postavljaju pitanje: “Da li je važno kako izgledam?” Odgovor je - ne.

Ženama izgled muškaraca zapravo nije mnogo važan. Koliko puta ste vidjeli super zgodnu djevojku kako ulicom ide držeći se za ruku sa niskim proćelavim debeljucom? Vjerovatno više nego što možete da izbrojite. Evo zašto je tako.

 

1. Žene biološki privlači društveni status muškarca 

 

Ne mislimo na društveni status koji podrazumijeva bijesna kola i kuću od 300 kvadrata. Mislili smo na društveni status kao na socijalnu inteligenciju. Žene privlače muškarci koji imaju društvene vještine. Oni koji mogu da ih nasmiju, osjećaju se prijatno u njihovom okruženju i komuniciraju otvoreno. Takve stvari su okidač.

 

2. Muškarci mogu da manipulišu stepenom svoje privlačnosti

 

Ako znamo da žene privlače vođe, muškarci koji imaju samopouzdanje, duhoviti su, prihvaćeni u društvu, onda vam je jasno i da frajeri mogu da povećaju stepen svoje privlačnosti radeći na ovim vještinama. Kada bi se privlačnost zasnivala samo na fizičkom izgledu, mnogo muškaraca bi bilo u pat poziciji. Dakle, radite na sebi.

 

3. Ljepota nije vječna

 

I sami ste svjesni da nećete uvijek izgledati sjajno. Žene znaju da muškarac kojeg su upoznale neće zauvijek izgledati odlično – opašće mu kosa, pustiće stomak, ostariće, baš kao i one. Baš zbog toga ne obraćaju pažnju na fizički izgled, koliko im je važno to kakav je on kao ličnost. Zato se ne fokusirajte na to da se uljepšavate, nego da napredujete, učite. Ostalo će doći samo po sebi.

 

Izvor: Kolektiv.me/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.