x

Pjesma Armina Bijedića koja je oborila sve rekorde!

Nova pjesma Armina Bijedića pod imenom “Za najljepšu u kraju” napravila je pravu pometnju na društvenim mrežama. Od trenutka pojavljivanja na You Tube-u za samo 24 sata zabilježena je rekordna posjećenost od 15 000 pregleda što mnogima nije pošlo za rukom. Riječi pohvale i podrške kako od kolega tako i od mnogobrojnih obožavatelja dali su mu potvrdu da radi pravu stvar kada je muzika u pitanju.

“Kada smo objavili pjesmu na You Tube-u pregledi su rasli iz sekunde u sekundu i to vrtoglavo brzo. Ja sam nestrpljivo čekao komentare, htio sam čuti mišljenje publike. Kada su samo pohvale i riječi podrške počele da stižu na moju adresu, pao mi je veliki kamen sa srca. Drago mi je da su mnogi prepoznali kvalitet pjesme i količinu truda koji sam uložio.”

Ova hit pjesma je također najava za album koji je u pripremi i koji bi svjetlo dana trebao da ugleda početkom maja. Armin nam je otkrio i da s velikim žarom sprema baš svaku pjesmu. Potvrdio nam je i informaciju da će zbog velikog interesovanja publike prije promocije albuma, objaviti još jednu pjesmu pod imenom “Sjaj od višanja”.

“Neću puno otkrivati ali vam mogu reći da ekipa Studija Tempo koja radi na svim mojim pjesmama pravi nešto što do sada niste mogli čuti. Pjesma “Sjaj od višanja” je prelijepa ljubavna balada koja će ispričati priče mnogih. Strpite se još malo,” dodao je Armin.

Nama ostaje da pjevamo “Za najljepšu u kraju” dok ne stigne “Sjaj od višanja”.

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.