x

Pjevači ``odlijepili`` za Ružinom novom pjesmom!

Sve uspješnija pjevačica raskošnog glasa, Ruža Efendić, ovih je dana u izdanju Hayat productiona  predstavila još jedan singl naziva „Nisam to ja“. I ovaj singl kao i prethodnih pet odmah su pohvalile brojne kolege s estrade. Tako su na svojim Facebook profilima brže-bolje podijelili Ružinu pjesmu, a kako ona kaže, ima plan da do kraja 2017. godine sve zaokruži pričom o albumu.

``Moj album će biti jedna lijepa zbirka pjesama koje sam birala po svojoj intuiciji. Svaku sam doživjela na poseban način. Naravno da sam se konsultovala i sa svojim bliskim saradnicima, ali konačnu odluku o odabiru sam donijela isključivo ja.

 

Ima tu još dosta da se radi, ali u ovoj godini album će biti definitivno završen. Ja sam na dobrom putu da napravim nešto kvalitetno. Pažljivo biram pjesme i tekstove, kako bi moja publika dobila samo ono najbolje. Pjesma koju upravo promoviram nosi naziv „Nisam to ja“ i govori o jednoj ljubavi koja je doživjela kraj, a refren pjesme glasi: `Nisam to ja, to samo tako izgledam, ne plačem ja, to dim za oči ujeda. Ne, nisam to ja, ja samo pjevam i malo drhti glas, jer istu pjesmu sam pjevala za nas`.

 

Tekst je napisala darovita Lejla Adilović , a muziku je komponovala Mensura Bajraktarević. Mirza Balić je sve to aranžmanski lijepo upakovao. Iskreno se nadam da će se ova divna balada svidjeti mojoj publici``, rekla nam je Ruža Efendić.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.