x

Pjevačica otkazala sve koncerte: Hitno joj potrebna pomoć, svi su uz nju!

Selena Gomez krenula je stopama svog bivšeg dečka Justina Biebera, istaknutog zagovornika brige o samom sebi, te u utorak najavila da će se maknuti sa scene na neko vrijeme zbog zdravstvenih problema. U izjavi koju je poslala magazinu People, pjevačica je otkrila da se bori s depresijom i anksioznošću, dvije uobičajene nuspojave lupusa, koji joj je dijagnosticiran 2014. godine.

``Želim biti proaktivna i fokusirati se na svoje zdravlje i sreću te sam odlučila da je najbolji način da to napravim taj da se maknem sa scene na neko vrijeme``, poručila je.

 

``Hvala svim mojim fanovima na njihovoj podršci. Znate koliko ste mi posebni, ali moram se suočiti s ovim kako bih bila najbolja verzija sebe. Znam da nisam sama kad ovo podijelim s vama, nadam se da će ovo ohrabriti i druge da se nose sa svojim problemima``, istaknula je.

 

Izvor blizak Seleni izjavio je da ona sad osjeća olakšanje jer zna zbog čega se osjeća tako kako se osjeća i optimističnija je oko svoje budućnosti. Zbog toga je oslobodila svoj raspored do kraja godine, a jedina briga bit će joj njeno zdravlje.

(Index.hr)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.