x

Pjevačice Granda otkrile istinu o Saši Popoviću!

Pjevačice Granda oduševljene su svojim direktorom Sašom Popovićem i za njega imaju samo riječi hvale.  Naime, u posljednjoj emisiji Narod pita Popović je pjevao, repovao, igrao kolo, čistio džogerom studio, a mlade pjevačice Rada Manojlović, Katarina Živković, Milica Todorović, Jelena Kostov i Tanja Savić kažu da ništa nije namješteno i da je Sale totalni kralj.

``On je majstor svog zanata. On nas je stvorio. Zahvaljujući njemu tu smo gdje jesmo. To koliko se ponosi nama vidjeli su i gledaoci kada je prikazivao audicije na kojima smo se prvi put pojavile``, rekla je Katarina Živković.

Njeno mišljenje dijele i koleginice Rada Manojlović, Milica Todorović i Tanja Savić koje su, prema Popovićevim riječima, danas najtraženije pjevačice.

``Sale je totalni kralj. Nismo imali scenario, sve je ispalo spontano. I naše crne haljine su bile čista slučajnost``, rekla je Todorovićeva.

``Razbile smo tabue i predrasude o tome da među koleginicama ima sujete. Mi se odlično slažemo i van scene. Što se tiče našeg odnosa sa direktorom Granda, on je više od poslovnog. On je naš oslonac, mentor, kritičar, stvaralac, prijatelj, i naš vjetar u leđa``, rekla je Rada Manojlović.

Izvor:Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.