x

Plaćaju joj da ih gnječi: Ima 127 kilograma i muškarci se otimaju oko nje! (VIDEO)

Devojka sa nadimkom Amazon Amanda je posjetila Njujork da bi napravila seriju fotografija sa svojim najmanjim obožavaocem – Sergiom Mirandom iz Nju Derzija, koji je visok metar i 60. Ona je visoka 190 centimetara i teška je 127 kilograma i muškarci joj plaćaju da ih gnječi.

Ona se previše ugojila da bi bila klasičan model, ali je zato postala model koji za novac pravi društvo ljudima kojima je fetiš da izlaze sa ogromnim djevojkama. Ona danas ima mnogo obožavalaca širom svijeta i 6.300 pratilaca na Tviteru.

 

Jedan od najekstremnijih zahtjeva koji dobija od svojih klijenata jeste da ih smrska nasmrt ako su neizlječivo bolesni.

 

- Kad ste model, dobijate veoma veliki broj čudnih zahtjeva. Jednom su htjeli da mi plate 30.000 funti da smrskam nekog nasmrt – i naravno da sam odbila – kaže Amanda.

 

Priroda njenog posla je takva da ima sek*ualni akcenat, ali ona tvrdi da se nikad ništa sek*ualno nije desilo između nje i klijenata.

 

- Iako se neki od mojih klijenata uzbude tokom moje posjete, ja se nikad ne skidam gola i nikad ne bude sek*a – kaže ona.

 

Do svoje 12. godine, Amanda je bila visoka 183 centimetra, a teška 76 kilograma.

 

- Osjećala sam se nesigurno, bila sam viša i teža čak i od svih svojih muškiš prijatelja. Brzo sam rasla i nisam znala kako da se uklopim u društvo. Sada sam prihvatila to što sam visoka, a ako izlazim sa visokim prijateljima, nosim štikle da ne bih bila najniža – priča Amanda.

 

Ona voli svoj posao, ali joj je teško da nađe dečka.

 

- Teško mi je da nađem nekog ko se neće plašiti moje visine, a volim niže muškarce, između 170 i 180 centimetara visoke. Niski muškarci se više trude, što ja mnogo cijenim. Za njih se obično misli da su jadni zbog svoje visine – objašnjava Amanda.

(Žena Blic)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.