x

Plakao uz Šabanovu pjesmu pa nožem ubo gosta!

P. Branković (46) iz Orlovače nalazi se od preksinoć na Odjelu hirurgije bolnice “Dr Mladen Stojanović” u Prijedoru, gdje je dovezen s ubodnom ranom u predjelu stomaka koju mu je nožem nanio D. T. (51) iz Prijedora.

Rušili stolove

U bolnici saznajemo da je Branković van životne opasnosti i da će uskoro na kućno liječenje. Incident se dogodio u ponedjeljak oko 17.50 sati u jednom bifeu, koji se nalazi u Zanatskoj ulici u Prijedoru. Očevici tvrde da između D.T. i Brankovića nije bilo nikakve verbalne prepirke.

- D.T. smo ranije samo jednom vidjeli u bifeu. Sjedio je za šankom i plakao uz neku Šabanovu pjesmu. Žalio se da mu je teško, da ne zna šta će i kuda dalje. U jednom trenutku Branković, koji je stajao na sasvim drugom kraju šanka, zadigao je majicu i, uz riječi: “Vidi šta mi uradi”, pokazao ranu od noža. Bilo je krvi, tako da nismo vidjeli koliko je rana duboka niti znamo, jer je šank bio pun kad se to dogodilo. D.T. je nakon toga istrčao iz kafane, potom se vratio i tad je uz rušenje stola nastalo gombanje između njega i ranjenog Brankovića - ispričali su neki od očevidaca.

U međuvremenu se pojavila i policija, a došla je i Hitna pomoć koja je Brankovića odvezla u bolnicu.

D.T. je uhapšen zbog nanošenja teških povreda. Tokom alkotestiranja kod njega je izmjereno 1,75 promila alkohola u organizmu, a nezvanično saznajemo da je tokom obračuna s ranjenim Brankovićem zadobio i nekoliko udaraca u glavu, zbog čega mu je ukazana ljekarska pomoć.

Nije psiholog

Protiv vlasnice ugostiteljskog objekta Lj.D. bit će podnesena prekršajna prijava zbog posluživanja alkohola vidno pijanim gostima.

- Na osnovu čega ja mogu da znam je li neki gost pijan ili ne. Nisam psiholog. Koliko znam, D.T. je u mom objektu popio samo jedno pivo - rekla je Lj.D., koja se planira žaliti na prekršajnu prijavu.

Izvor:Dnevni avaz/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.