x

Plaše li se frajeri stvarno inteligentnih žena?!

Snažna, neovisna i inteligentna žena - san ili noćna mora svakog muškarca?

Jedno od najgorih saznanja koje smo ikada čuli upravo je ono koje kaže kako postoji znanstveni dokaz da frajere ne privlače pametne žene. Poljski znanstvenici napravili su studiju koja je obuhvatila 500 ispitanika koji su morali sudjelovati u aktivnostima sličnima speed-dejtovima. I muškarci i žene morali su ocijeniti potencijalne partnere na temelju privlačnosti i inteligencije. Osim što su trebali ocijeniti partnere, trebali su se izjasniti i žele li dotičnu osobu ponovno vidjeti ili ne.

 

Žene su, naravno, preferirale fizički privlačne frajere, no niti one koji su im bili neprivlačni nisu u potpunosti prekrižile. Ako je frajer bio pametan, ali fizički neprivlačan, svejedno je imao šansu. No, kako su do zaključka došli u `Warsaw School of Economics`, kada su žene te koje pokazuju inteligenciju, razboritost i mudrost, frajeri gube interes. Kada govorimo o važnosti fizičke privlačnosti i inteligencije, čini se kako će frajeri puno prije pristati na još jedan dejt sa ženom koja ih je privukla upravo svojim izgledom te kako isti ima prednost nad inteligencijom. A ovo vrijedi jednako i za fizički neprivlačne, i one prosječnog izgleda, i super privlačne žene - ako su inteligentne, sve su u istom `problemu`. 

 

Ne možemo ne biti frustrirani rezultatima ovakve studije kada smo svjesni koliko je još truda potrebno da se stvari promijene i kada nam je jasno koliko još uvijek mnoge frajere plaši činjenica da im je žena ravnopravna ili da je, ne dao Bog većeg zla, iznad njih o inteligenciji, zaradi i uspjehu. Otpišite to dame i pristajte samo na one koji prepoznaju i cijene i vašu ljepotu i vašu inteligenciju!

 

Izvor: cafe.ba/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.