x

Platili ležaljke 50 eura da bi se kupali u go*nima: Na luksuznoj plaži na Svetom Stefanu izlila se kanalizacija, neprijatan miris zaprepastio goste! (FOTO)

Na luksuznoj plaži ``Sveti Stefan``, koja je u vlasništvu arapske kompanije ``Adriatic properties``, turisti su jučer doživjeli više nego neprijatno iznenađenje. Na ovoj plaži gdje inače samo iznajmljivanje ležaljki košta 50 eura, iz čista mira je prije par dana izbio mlaz kanalizacije i jurnuo ka moru, nosivši sa sobom fekalije i više nego neprijatan miris.

Prava mala bujica krenula je preko cijele plaže i preko odjeće, obuće i ležaljki kupača, koji su u šoku na brzinu morali da sklanjaju svoje stvari i odlaze sa ove plaže.

 

- Došli smo ovdje da uživamo i to uživanje skupo platili. Ovo je nečuveno šta smo zatekli. Nemamo namjeru više ovde da dolazimo niti da se ovdje kupamo - rekao je čitalac Telegrafa.

 

Uprskos neprijatnom mirisu i užasnoj sceni kojoj su prisustvovali, pojedini turisti su odlučili da ostanu na plaži, a rješenje su pronašli tako što su nos i usta prekrili peškirom.

(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.