Play off Lige prvaka na OBN-u: Olympiakos - Rijeka

16.08.2017 18:35
play-off-lige-prvaka-na-obn-u-olympiakos-rijeka-main

Kad: 16.08.2017. u 20:35

Gdje: OBN TV

 

Hrvatski nogometni prvak Rijeka igrat će protiv prvaka Grčke Olympiakosa u play-offu Lige prvaka, i to je jedna od najzanimljivijih utakmica kvalifikacija. Momčad Matjaža Keka, koja je u trećem pretkolu izbacila Red Bull Salzburg, ima razloga nadati se dobrom rezultatu, ali znamo s kakvom strašću se nogomet igra u Grčkoj. 

Olympiakos je već sedam godina zaredom prvak Grčke, a u zadnjih pet sezona četiri puta su igrali skupine Lige prvaka. Prije dvije godine eliminirali su već jedan hrvatski klub u kvalifikacijama i to Dinamo, koji je izgubio obje utakmice, ali je bio ravnopravan grčkom prvaku. Prije Rijeke izbacili su Partizan s ukupnih 5:3. Sve je bilo gotovo već u prvoj utakmici u Beogradu gdje je grčki prvak slavio s 3:1. To je vjerojatno napumpalo njihovo samopouzdanje, što se ne bi moglo reći za Rijeku kojoj u zadnje vrijeme ne ide sjajno. U domaćem prvenstvu se muče nakon prodaje značajnih igrača i vidjet ćemo koliko će imati snage za susret na vrelom grčkom terenu.

 

Prva utakmica igra se u Pireju večeras, uz izravan prijenos na OBN-u od 20:35h i komentar Sabahudina Saše Vugdalića i Adisa Hadžića. Pobjednik u zbiru obje utakmice ostvaruje plasman u Ligu prvaka, a poraženi u Europsku ligu.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.