x

Playboy zečica zaprošena na crvenom tepihu SFF-a, par sati kasnije se potukli i raskinuli!

Playboy zečica Tina Kunić i njen dečko Amar Halimić prošetali su sinoć crvenim tepihom Sarajevo Film Festivala, a par se potom vjerio pred stepenicama Narodnog pozorišta.

Kunić je jedna od prvih Bosanki koje su se fotografisale za poznati muški magazin. Ona je to učinila u slovenskom izdanju 2002. godine.

 

Nesvakidašnji gosti Sarajevo Film Festivala privukli su pažnju svojim kostitima, a potom su krunisali svoju pojavnost tako što je izabranik Tininog srca kleknuo na koljeno i zaprosio je, prenosi Klix.

 

Nakon sudbonosnog ``da``, neobični par ušao je u Narodno pozorište u kojem se prikazao film u takmičarskoj konkurenciji ``Srce sa ožiljkom`` rumunskog redatelja Radua Judea.

 

Ipak, ukoliko je suditi Facebook statusu Amara Halimića, njihova sreća nije dugo trajala. ``Mali od skandala`` je nekoliko sati nakon što je prošetao crvenim tepihom objavio status u kojem je opisao situaciju koja se dogodila, vjerovatno u kasnim večernjim satima. Naime, on i njegova već sada bivša vjerenica su se potukli. 

 

- ``Hvala Tini Kunić koju sam volio kao ženu. Moja porodica je primila kao svoje dijete, svoju sestru. Ustala dva puta i sa flašom udara mene iz njoj poznatih razloga, a ja da ispadnem čovjek, sklanjam se i treći put uzvratim kada mi je opsovala moju majku zbog koje plačem svaku noć. I na kraju svega da mojoj sestri ukrade sve pare. Da li postoji išta jadnije? Posebno hvala od Hane i Emili, a znaš ti zašto. Djeci servirat situaciju, a znaš da stiže dječija suza. A vi, prijatelji dragi mene pljunite u koliko me ikad više vidite sa tom ženom. Ja opet ispadam čovjek i nikada je više pomenuti neću, a imao bi mnogo za reći. Nikada. Ja čistog obraza ostajem, a sada ti razmišljaj. Pa Bože. Zašto?``, napisao je status Amar Halimić, čije su zaruke bile kratkog daha. 

 

EKskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.