x

Pljunuo si na našu ljubav, ne mogu da vjerujem koliko me mrziš: Kija se slomila pred svima, plakala kao kiša, Sloba bijesnio, Luna jedva zadržala suze! (VIDEO)

Poslije totalnog šoka kada su procurile poruke koje je Sloba slao maloljetnici, Kija je sinoć plakala kao kiša dok je ostalima pričala koliko ju je povrijedio Slobin jučerašnji postupak kada joj je Radanović u lice rekao da je imao mnogo djevojaka tokom njihove veze.

- On bi trebalo da zna koliko me boli što sam to saznala na ovaj način. Niko od nas ne može da vuče nekoga, govorim generalno, ne optužujem ništa tebe Slobodane. Ja to nisam zaslužila, rijetko plačem, Slobodan je više plakao u našoj vezi nego ja - rekla je Kija a Sloba ju je prekinuo:

 

- Da ja sam bio pi**ica!

 

- Slobodane, pusti me da završim. Teško mi je da saznajem takve stvari poslije toliko godina, ali najteže mi je njegovo ponašanje sinoć, ja sam skočila, mogao je da vidi u mojim očima da me to boli, a on mi odgovara: ``Bježi, mrš, i odgovara mi da je bilo puno tih djevojaka``, očekivala sam da jednostavno zaćuti, da ima bar toliko poštovanja - kroz suze je pričala Kristina i nastavila:

 

- Uvijek sam bila tu za njega, kao i on za mene. U tom trenutku ga nisam prepoznala, te stvari me jako bole. Nisam mogla da iskuliram i voljela bih da toi nisam uradila. Plačem zbog tih lijepih stvari i ne mogu da vjerujem kako neko može da pljune na sve to i da ga baš briga. Nije naša veza bila toliko loša da neko može da me zamrzi u trenutku, ali taj njegov pogled je bio odraz neke velike mržnje. Znam koliko smo se voljeli i ne mogu da vjerujem da neko poslije toga može da bude bezosjećajan prema meni.

 

Potom je bijesni Sloba uzeo riječ.

 

- Ja da sam čuo ovu priču prije godinu dana povjerovao bih u nju, a sada ima 50 odsto istine, nije bilo baš tako, isto tako kao ti sinoć, sam se mnogo puta osjećao u našoj vezi. Ja te nisam prevario, ja sam se samo dopisivao. Sve što sam ja uradio se desilo nakon što mi je ona rekla da na mene gleda kao na brata ili cimera - istakao je Radanović.

 

- Tebi je krivo jer si uhvaćen, a ne zato što si to uradio - uzviknula je Kija a Sloba je uzvratio:

 

- Ke*a mi se od ovoga, suze i smijeh, ona zna da ja padam na to.

 

Poslije toga je Luna rekla da joj ništa više nije jasno.

 

- Ja svaku noć sanjam da on mene vara sa njom. Ne mogu da spavam noćima. Ovo je moj život, a ne rijaliti. Ja sam se zaljubila i ne znam šta da mislim - izjavila je Đoganijeva koja je dodala da je ubijeđena da Kija i dalje voli Slobu.

(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.