Počinje nova sezona talk showa ``Sa Tanjom na ti``

06.12.2016 21:00
pocinje-nova-sezona-talk-showa-sa-tanjom-na-ti-main

Kad: 06.12.2016. u 23:00 sati

Gdje: TV Pink BH

 

Tanja S. Đurović, urednica i voditeljica TV Pink BH novu sezonu talk showa “Sa Tanjom na ti” otvara u utorak, 6. decembra od 23 sata sa atraktivnim gostima. Tanja otkriva zbog čega nova sezona nije počela u septembru kako su gledatelji navikli u prethodnim sezonama.

„Nažalost pred sam početak nove sezone imala sam nezgodu koja mi je poremetila poslovne planove. Pala sam i slomila nogu i zbog toga bila u nemogućnosti da na vrijeme realizujem početak pete sezone talk showa „Sa Tanjom na ti“. Sada sam dobro, napunila sam baterije i jedva čekam da uđem u studio. Najviše mi je nedostajao taj adrenalin i brzina kada sam u procesu pripreme nove emisije,  ta neposredna priča sa mojim gostima, nedostajale su mi i moje kolege, taj brzi televizijski ritam, ma sve mi je nedostajalo...“- kaže Đurović.

 

O ljubavi, nerazumijevanju, čvrstim vezama i nestabilnim flertovima, o suštini i razlikama, o ostavljanju i spajanju, Tanja će i u petoj sezoni razgovarati sa gostima koji će biti iz reda stručnjaka i naših celebrity ličnosti.

 

„Prethodne sezone su se razlikovale jedna od druge, tako da ćemo i u sezoni 2016/2017 dodati određene finese. Uvijek se trudim iznenaditi svoje gledatelje iz emisije u emisiju. Sam početak emisije će biti malo drugačiji, spremila sam i zanimljive zadatke za svoje goste i jedan novi dio gdje ćemo se svi po malo educirati kada je zdravlje u pitanju. Konceptualno, malo ćemo promijeniti produkcijski i programski dio, ali nećemo bježati od srži emisije, a to je otvorenost, konkretnost, zanimljivost, kratko i jasno opet ću sa svojim gostima, ali i gledateljima biti na TI“ – ističe urednica i voditeljica televizije Pink BH.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.