x

Počinje šesta sezona talk showa „Sa Tanjom na ti“!

Tanja S. Đurović, urednica i voditeljica TV Pink BH novu sezonu talk showa “Sa Tanjom na ti” otvara u utorak, 19. septembra od 23 sata sa atraktivnim gostima: Almom Ferović, Riadom Ljutović i Aleksandra Korizma.

Tanja će i u šestoj sezoni razgovarati sa gostima koji će biti iz reda stručnjaka i naših celebrity ličnosti.

 

-Jeste li poželjeli izazov svog posla u pauzi? Šta Vam je najviše nedostajalo?

Naravno da jesam! Najviše mi je nedostajao taj adrenalin i brzina kada sam u procesu pripreme nove emisije,  ta neposredna priča sa mojim gostima, nedostajale su mi i moje kolege, taj brzi televizijski ritam,ma sve mi je nedostajalo...

 

-U narednoj sezoni planirate neke novine. Možete li da podijelite ono što planirate?

Naravno da novine dolaze iz sezone u sezonu, to zaslužuju moji vjerni i novi gledatelji, ali će to moja publika vidjeti u utorak.Konceptualno, malo ćemo promijeniti produkcijski i programski dio, ali nećemo bježati od srži emisije, a to je otvorenost, konkretnost, zanimljivost, kratko i jasno opet ću sa svojim gostima, ali i gledateljima biti na TI“

 

Koga biste voljeli dovesti u šestu sezonu emisije „Sa Tanjom na ti“?

Mnoge vjerujte i nisam odustala od tih imena, ne volim imenovati pa ako se šta izjalovi biću neozbiljna prema svojim gledateljima, ali obećavam da će biti prijatnih iznenađenja.

 

-Gdje nalazite inspiraciju za temu i goste u emisiji ``Sa Tanjom na ti`` i da li ste zaista s većinom gostiju na TI? 

Inspiracija je pola emisije, a nju nalazim u stvarnom životu posmatrajući svoje kolege, javne ličnosti, pa čak i samu sebe,a onda dosta tema zavisi od mojih sagovornika.Volim da razgovaram o temama koje se tiču svih nas, a pogotovo o muško ženskim odnosima, a što se tiče gostiju, pa mogu reći da sam sa većinom na TI.Prelazak sa mnom na TI daje posebnu draž emisiji, što su gosti opušteniji, meni je lakše da koncipiram priču u talk showu i tako će biti i u novoj sezoni.

 

Koliko su uopšte sagovornici drugačiji ispred, a koliko iza kamere?

Kako ko, ali ih ima da su potpuno dva svijeta,ali ja se potrudim da ih otvorim i oslobodim da budu ono što zaista jesu. Lično ne volim dvoličnost, tako da i za svoje sagovornike biram ljude koji imaju svoje istinsko „JA“.

 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.