x

Poginula dok je motorom bježala sa dečkom od oca!

Tragična priča stiže iz Srbije. Djevojčica Marija M. (14) iz Velikog Gradišta preminula je usljed teških povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći u vikend-naselju Beli bagrem, nakon pada sa motocikla. Neregistrovanim motociklom upravljao je maloljetni Marko Đ. (17) iz Desina, sa kojim je djevojčica bila u vezi.

- Do nesreće je došlo 17. juna, pola sata nakon ponoći, dok su Marko i djevojčica bježali na motociklu od njenog oca Dragoslava M. (48), koji ih je jurio svojim automobilom marke “Peugeot”. Otac djevojčice sve vrijeme se svojim autom nalazio iza motocikla, pokušavajući da ga zaustavi, naizmjenično uključujući kratka i duga svjetla - kažu u istrazi.

U trenutku kad su se nalazili ispred restorana “Kod Brke”, usljed prebrze vožnje Marko je izgubio kontrolu nad upravljačem motocikla, sletio s puta i udario u ulaz restorana.

Tada mu je pritrčao otac djevojčice i počeo da ga tuče, a potom su zajedno unijeli djevojčicu u “Peugeot” i krenuli ka Velikom Gradištu.

- Usput su sreli sanitetsko vozilo i djevojčicu prebacili u njega. Tada je Dragoslav, sa sinom Mariom, koji je u međuvremenu pristigao, nastavio da tuče Marka. Zbog teških povreda, djevojčica je prebačena u Urgentni centar u Beogradu, gdje je kasnije i preminula - kažu u istrazi.

Za vrijeme vožnje na motociklu, Marko je imao zaštitnu kacigu, ali djevojčica je bila bez nje, što je i doprinijelo težini njenih povreda.

Policija je protiv Dragoslava M. podnijela krivičnu prijavu za nasilničko ponašanje, a protiv Marka Đ. za teško djelo protiv bezbijednosti javnog saobraćaja.

Prema našim nezvaničnim informacijama, Dragoslav M. je razveden i nakon razvoda supruzi je pripao njihov sin, a njemu kćerka, za koju je bio veoma vezan.

Kobne večeri, on se uplašio da je Marko htio da odvede devojčicu svojoj kući i oženi je, pa je zbog toga jurio za njima svojim autom.

Dragoslav M. nekad je radio u “Elektromoravi”, nakon čega je otvorio radnju za izvođenje električarskih radova. Kako tvrde neki njegovi poznanici, on je imao teško djetinjstvo, jer mu je otac poginuo, a majka ga napustila, zbog čega je htio da svojoj djeci omogući bolji život nego što ga je on imao.

Izvor:Telegraf.rs/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.