x

Pogledajte dječaka koji je došao na grob svog oca i dobio pismo iz raja! (VIDEO)

Maleni Gino Valentine iz Hastingsa, Istočni Sussex, dugo će pamtiti ovogodišnji Dan očeva. Naime, dječakov otac Daryl Valentine umro je u januaru 2010. u 24. godini. Stoga je Gino s majkom posjetio očev grob kako bi mu odao počast, piše The Mirror. Ono što je uslijedilo, rijetke će ostaviti ravnodušnima.

U videu koji je snimila dječakova majka, može se vidjeti kako dječak ostavlja prigodnu čestitku na grob uz poruku ``Tata, ti si najbolji``. U tom trenu, ispod kamena srcolikog oblika osmogodišnjak nalazi bijelu omotnicu adresiranu na njega. Majka Gayle pita ga što je našao, a dječak otvara kuvertu i počinje čitati.

 

Nesvjestan da je pismo napisala njegova majka, dječak joj odgovara da je pismo stiglo s neba. U nastavku piše:

 

``Pozdrav Gino, hvala ti što si me došao posjetiti na Dan očeva. Znam da me se ne sjećaš dobro budući da sam otišao kad si ti imao samo tri i pol godine. Ipak, ja  vas sve vidim, tebe, Sophie, baku i djeda, ujnu Lauru. Iako ti mene ne vidiš, ja znam da ti ide dobro u školi. Preselio si se u Castledown što mislim da je bila izvrsna odluka. Čujem i kad govoriš ružne riječi. Znaš, nekad je u redu biti ljut, ali molim te nemoj koristiti takve riječi. Nije ih lijepo čuti. Htio bi doći i vidjeti te, ali kad jednom dođemo na nebo, nije nam dopušteno napuštati ga. Zato sam ti kriomice dostavio ovo pismo. Nedostaješ mi jako.``

 

Nakon kratke pauze, Gino je sa smiješkom nastavio čitati:

 

``Nadam se Gino da znaš koliko te volim. Uvijek sam uz tebe, gledam te i slušam, nemoj se brinuti. Poljubi baku i djeda, i ujnu Lauru za mene. S ljubavlju, tvoj tata.``

 

Dječak je ovu neobičnu uspomenu na preminulog oca odlučio ponijeti kući.

 

Video je 15. juna  na Facebook postavila dječakova majka, a otad je podijeljen više od 12.000 puta i `lajkalo` ga je više od 25.000 ljudi. Gayle je uz video napisala kako je video javno objavila iz dva razloga. Prvo, da bi ga mogli vidjeti oni koji nisu među njezinim Facebook prijateljima i drugo, kako bi pomogla drugoj djeci i roditeljima u sličnoj situaciji.

 

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.