x

Pogledajte kako Goga Sekulić izgleda nakon smrti muža!

Goga Sekulić doputovala je u Beograd poslije kraćeg odmora u Hrvatskoj da bi se pripremila za četrdesetodnevni pomen suprugu Igoru Ramoviću, koji je nedavno preminuo u Njemačkoj od raka pankreasa. Kako prenose “Naše novine”, pjevačica je u glavni grad Srbije stigla i zbog ostavinske rasprave, koja je uskoro očekuje radi podjele imovine.

Jučer u popodnevnim časovima foto-reporter “Naših novina” uslikao je Gogu Sekulić u kafiću u Ulici Strahinjića Bana, gdje je sjedila sa prijateljicama i pila kafu. Bez obzira na to što je prošlo više od dvije nedjelje od sahrane Igora Ramovića, pjevačica očigledno još uvijek od bola ne može da dođe k sebi. Međutim, ona je odlučila da se polako vrati normalnom toku života.

Zoran Ramović, otac preminulog Igora Ramovića, kaže da još nije poznato kada će biti ostavinska rasprava.

- Sud će da odluči kada će biti ostavinska rasprava. Mi možemo da imamo kakve god hoćemo želje, ali dok sud ne donese odluku o tome, ne mogu da govorim. Ako treba, svega ćemo da se odreknemo zbog djece. Vjerujete mi, budalaštine su da Gogu interesuje bilo šta za imovinu. Uvjeren sam da ona i ne razmišlja o tome – rekao je Ramović, koji je dodao da se raduje ukoliko mu je snaha trudna.

- Naravno da se radujem ako je snaha trudna. O tome ne želim da govorim jer je samo njeno pravo da o svojoj privatnosti priča. I da znam, ne bih da komentarišem tu temu. Jučer smo se vidjeli i pričali, ali nije bilo riječi o podjeli imovine – zaključio je.

Izvor:telegraf.rs/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.