x

Pogledajte ko se depilirao, a ko uživao u masaži: Finalisti Velikog Brata posjetili solarijum Sun Beauty Light!

Da je solarijum Sun Beauty Light broj 1. na Balkanu znaju već i ptice na grani. U poslovnicama Sun Beauty Light-a u Grand Centru Ilidža i Importanne centru svakodnevno smo u prilici sretati desetine zadovoljnih klijenata, što je više nego jasan pokazatelj da najmoderniji solarijum ulijeva povjerenje, a ovoga puta tamo smo zatekli poznata lica. Kako su finalisti Velikog Brata bili u Sarajevu kod svog drugara Ervina Mujakovića, nisu mogli zaobići najbolji solarijum na našim prostorima. Ervin se pokazao kao izvrstan domaćin pobjedniku VB Darku Petkovskom Spejki, te atraktivnim sestrama Barbari i Tini Šegetin.

Sun Beauty light

Grand centar Ilidža i Importanne Centar I sprat

0603190671

Barbara, Tina, Darko i Ervin su udruženim snagama posjetili Sun Beauty Light, te pred našim objektivom pristali da isprobaju vrhunske usluge. Ervin je redovan posjetilac ovog solarijuma, bezbroj puta se uvjerio u tamnošnji kvalitet, pa je ovoga puta sve prepustio zanosnim sestrama i pobjedniku Velikog Brata. I dok nismo htjeli zalaziti u intimu i slikati nekog u solarijumu, oni su nam vrlo rado i izrazito ljubazno ispozirali, gdje god smo to zatražili od njih, počevši od najmodernijih mašina za sunčanje, pa do nekih tretmana. Barabara je uživala u masaži, Tina se odlučila za savršen manikir, dok je Darko izabrao depilaciju. VB finalisti su oduševljeni Sun Beauty Light solarijumom i samo su potvrdili već ranije dokazano - kako je ovo jedan od najopremljenijih solarijuma, koji posjeduje sve svjetske standarde. 

 

U cilju pružanja maksimuma i u korak sa najnovijom tehnologijom, solarijum Sun Beauty Light će pred novu sezonu renovirati poslovnice i dobiti neke nove mašine. Vrijedi spomenuti kako je upravo Sun Beauty Light jedini solarijum pod stalnim nadzorom ``Zavoda za javno zdravstvo Kantona Sarajevo``, što dokazuje o higijeni u poslovnicama i visokom stupnju čistoće. 

 

Solarijum Sun Beauty Light u Grand Centru na Ilidži, kao i onaj u Importanne Centru idealno je mjesto za sve vas koji želite prekrasan ten, bez bilo kakvih kontraefekata, ali također i za sve one koji žele druge vrhunske tretmane, kao što su: nadogradnja noktiju, manikir, pedikir, depilacije, masaže...

 

Sun Beauty Light nagrađuje svoje klijente stalnim popustima, a svako 5. i 11. sunčanje je GRATIS, s tim da uz 11. sunčanje na POKLON dobijate kremu za sunčanje. Sun Beauty Light stoji na usluzi: 

 

- Grand Centar Ilidža

060 31 90 671

 

- Importanne Centar 

062 652 926

 

- Facebook stranica: 

https://www.facebook.com/solarijumsunlight.ilidza/?fref=ts

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.