x

Pogledajte otmicu Mace Diskrecije i Milana Miloševića iz Zadruge! (VIDEO)

Veliki šef danas je sve šokirao igrom i zadatkom u kojem su dva zadrugara ``oteta`` iz Zadruge! Zapravo, oni su stavljeni u kavez, dizalicom su podignuti u vazduh u kom su se nalazili.

U pismu koje je stiglo, navedeno je da postoji samo jedan način da se takmičari oslobode i spuste, a to je da se svi slože u toj odluci.

 

Drugi izbor koji su imali jeste taj da se svi slože da se takmičari ostave u kavezu, i u tom slučaju bi bili nagrađeni sa mnogo para i mnogo slatkiša.

 

- Da li želite da odmah dobijete mnogo slatkiša i novca, ili želite da se spuste? - pitanje je koje je postavljeno u pismu, a na koje su svi morali da odgovore.

 

Glasanje je završeno, a s obzirom na to da se nisu svi složili, pali su zadatak i ne zna se koliko će vremena Maca i Milan provesti u kavezu i vazduhu!

 

Nije bilo poznato koliko koliko će se Maca i Milan zadržati u kavezu, a Veliki šef je tražio od takmičara da prikupe potrebne pare kako bi oslobodili otete zadrugare. Kada su napokon i prikupljene pare, Maca i Milan spušteni su na zemlju i jedva su dočekali da ponovo budu na slobodi!

(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.