x

Pogledajte posljednji ispraćaj glumice Dolores Lambaša!

Mnoga poznata imena došla su ispratiti na posljednji počinak voljenu prijateljicu, kolegicu, poznanicu, 32-godišnju hrvatsku glumicu Dolores Lambašu.

Glumci Ivo Gregurević, Nives Ivanković i Slaven Knezović, pjevač Alen Slavica, manekenka Maja Cvjetković, samo su neki od mnogih ožalošćenih kolega koji su došli odati posljednju počast preminuloj glumici. Na posljednji ispraćaj je stigao i glumac Stojan Matavulj koji je vozio automobil u kojem je Dolores kao suvozačica smrtno stradala.

Podsjećamo, Dolores je svoj mladi život izgubila u prometnoj nesreći koja se u srijedu ujutro dogodila kod Velike Kopanice blizu Slavonskog Broda.

Preminula je isti dan u slavonskobrodskoj bolnici oko 14 sati zbog velikih unutarnjih ozljeda.

Dolores Lambaša rođena je u Šibeniku 29. ožujka 1981. godine. Bila je hrvatska televizijska, filmska i kazališna glumica.

Na malim ekranima lijepu su Dolores gledatelji mogli vidjeti u serijama ‘Dobre namjere’, ‘Zakon ljubavi’, `Ruža vjetrova`, `Najbolje godine`, `Zauvijek susjedi` i `Odmori se, zaslužio si`, dok je na kazališnim daskama zapamćena u predstavi Zagrebačkog HNK, ‘Dom Bernarde Albe’, u režiji Božidara Violića gdje je glumila glavnu ulogu Adele.

Film kojim se najviše ponosi je ‘Vjerujem u anđele’, koji je nagrađen sa sedam nagrada publike diljem svijeta. Glumila je i u filmovima `Tumor` i `Pravo čudo`.

Izvor:dnevnik.hr/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.