x

Pogledajte šta je naš najbolji najmlađi kickboxer Mirza Pramenković dobio za 18. rođendan!

Mladi bh. kickboxer Mirza Pramenković je u srijedu, 17. avgusta upriličio rođendansko slavlje za prijatelje i rodbinu, a ugodno druženje je proteklo u izuzetno dobrom raspoloženju. Najveće iznenađenje večeri svakako je bio poklon za Mirzin 18. rođendan, a koji nikoga nije ostavio ravnodušnim. Riječ je o rođendanskom daru njegovih roditelja i njegove najveće podrške - automobilu Audi Q5. 

Mirza Pramenković će poklon za svoj 18. rođendan pamtiti do kraja života. Roditelji ovog mladog i perspektivnog sportiste su odlučili iznenaditi Mirzu, pa su mu za njegovo punoljetstvo poklonili automobil. Ovaj dar je itekako zaslužan, budući da je Pramenković uspješni sportista, koji niže brojne uspjehe, a za par dana ga očekuje Svjetsko prvenstvo u kick boksu u teškoj kategoriji, koje će se održati u Dublinu u Irskoj.

 

Iako je izuzetno mlad, rođen 1998. godine Pramenković se odlično pripremio za mečeve u teškoj kategoriji, a kako i sam ističe, u Dublin će otputovati s ciljem osvajanja medalje.

 

Iza Mirze su izuzetno teški treninzi i mnogo odricanja. Međutim, njegov karakter i vjera u rad do sada su ga doveli do dvije titule prvaka BiH, te prvaka Balkana i ako nastavi ovako raditi neće biti iznenađenje ako se sa Svjetskog prvenstva vrati sa medaljom. 

 

Rođendansko slavlje za Mirzu je ujedno bilo malo opuštanje pred veliko takmičenje, a pored poklona koji su mu uručeni te večeri, Pramenkoviću su svi poželjeli isto - da se iz Irske vrati sa osvojenom medaljom. 

 

Ekipa Ekskluzive svakako još jednom čestita Mirzi rođendan i od srca mu želimo veliki uspjeh na predstojećem takmičenju.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.