x

Pogledajte u kakvom džipu se vozaju Jala Brat i Buba Corelli!

Popularni dvojac Jala Brat i Buba Corelli su u kratkom vremenu osvojili regiju i gotovo da nema estradne zvijezde koja ne želi sarađivati sa njima. Njihov hit sa Mayom Berović je oborio sve rekorde, pa i ne čudi što su im termini gostovanja popunjeni gotovo do kraja godine. Ipak, najveći značaj pridaju solističkom koncertu u Domu mladih, koji će održati 11. marta, a gdje će upravo Maya biti jedan od gostiju. 

Buba Corelli se smjestio na mjesto suvoza?a, dok je Jala Brat vozio

U susret velikom koncertu u sarajevskom Domu mladih, 11. marta, Jala Brat i Buba Corelli su održali konferenciju za medije, na kojoj su govorili kakav spektakl spremaju. Tim povodom su najavili goste velikog događaja, a među njima su: Maya Berović, Elena, Corona X Rimski, te specijalni gosti izneneađenja. 

 

Paparazzo Ekskluziva.ba portala se nakon održane konferencije zaputio za Jalom i Bubom, a tom prilikom smo zabilježili kakvim automobilom se voze. Naime, oni su se smjestili u vozilo ``Dodge Nitro``. Luksuzni četverotočkaš podsjeća na one koji voze američki reperi, a nema sumnje kako se poznatom dvojcu udobno voziti na brojne nastupe širom regije. 

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.