x

Pogledajte urnebesnu svađu dva Bosanca zbog kupovine auta!

Ajdin Hasanić je poznat  po zanimljivim i poučnim videosnimcima, od kojih je ``Osveta`` najaktuelniji u zadnje vrijeme, a ovoga puta nam predstavlja hit video pod nazivom ``Balkanac kupuje auto``. Naravno, kroz dozu humora predstavio nam je kako to izgleda kada neko želi da kupi automobil na Balkanu. Čak je zaradio i izbacivanje iz stana kolege kojem je ``solio pamet`` što se tiče kupovine automobila, a kao šlag na tortu, na kraju vam je odlučio prikazati ``scene iza kamera`` odnosno, kakve se sve vratolomije kriju iza jednog od njegovih snimanja.

Ajdin je rođen u Sanskom Mostu, gdje je završio osnovno i srednjoškolsko obrazovanje. Trenutno živi i studira u Sarajevu. Prema vlastitim riječima, od malih je nogu pokazivao interesovanje za film, kamere i ``kojekakve tehnološke igračke``. Od stidljivih početaka i prvih snimljenih kadrova, pa do humorističnih klipova i kratkometražnih filmova, Ajdin se sa 19 godina života može pohvaliti respektabilnom medijskom karijerom.

 

S više od 160.000 pratilaca na Facebooku te 50-tak hiljada na Instagramu, on je danas jedna od najpopularnijih regionalnih zvijezda na društvenim mrežama. Možemo reći da je svoj talenat i kreativnost iskoristio u prave svrhe. Zajedno sa prijateljima nastavlja da snima spotove šaljivog i poučnog karaktera, pokreće humanitarne akcije i širi pozitivnu energiju.

 

Posjetite Ajdinov Facebook na:
https://www.facebook.com/AjdinatoRR,
te YouTube kanal za još zanimljivog sadržaja; 
https://www.youtube.com/user/TheAjdinatoR.

 

Također pogledajte i ``Osvetu``  (koja je za kratko vrijeme pokupila brojne pozitivne kritike i pregledana preko 70 000 puta) a, za koju Ajdin navodi da mu je do sad najdraži projekat na kojem je radio:

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.