x

Pokaži odvažan i revolucionarni duh s Lancômeovim Matte Shakerom!

Lancôme je 2016. predstavio Juicy Shaker, ulje za usne u voćnim i slasnim bojama koje prije svakog nanošenja treba protresti kako bi njegov jedinstveni i nevjerojatno mek spužvasti aplikator upio optimalnu količinu proizvoda za neodoljiv osjećaj na usnama, poput milovanja.

Ove se godine saga nastavlja s tekućim ružem Matte Shaker u odvažnim, vedrim i intenzivnim bojama. Njegova inovativna emulzija čini ga dvostruko delikatnijim i intenzivnijim od klasičnih ruževa. A novi je aplikator redizajniran kako bi osigurao što preciznije nanošenje i pružio nevjerojatno senzualno iskustvo. 

 

Rezultat: statement usne koje u roku od par minuta postaju mat, savršena postojanost i tekstura koja pruža osjećaj `druge kože`.

 

Ukratko o odvažnoj formuli ruža MatteShaker:

 

intenzivne, pigmentom zasićene boje

tekuća formula jednostavna za nanošenje

+

mat usne u samo dvije minute

=

trenutačni ‘vaaau’ efekt!

 

MAT USNE U INTENZIVNIM BOJAMA ZA ODVAŽAN IZGLED

 

Posebnost ovog proizvoda krije se u sljedećem: za svoj tekući ruž nove generacije Lancômeje kreirao originalnu i inovativnuformulu!Jedno je sigurno, MatteShakerje ruž poput nijednog drugog... 

Evo i četiri dokaza u prilog tome.

 

Jedinstvena formula za optimalno nanošenje

 

MatteShaker se temelji na inovativnoj tehnologijiUltraThin Film (UTF), kojom se postiže iznimno tanak sloj, a kao nadahnuće za njezin razvoj poslužila je tekstura podloge. Time je ovaj tekući ruž dobio dvostruko tanji sloj i dvostruko veći intenzitet u odnosu na klasične ruževe.

 

Njegova inverzna emulzija sadrži velik udio hlapljivih komponenti, poput vode, koje isparavaju neposredno pri nanošenju proizvoda i ostavljaju samo ono što je potrebno: pigmente i polimere. A upravo u tome leži tajna njegove savršene postojanosti. Nova tehnologija već u par minuta donosi osjećaj `druge kože` i golih usana, uz nevjerojatnu pokrivenost i optimalnu višesatnu postojanost.

 

Zajedno s optimiziranim spužvastim aplikatorom mekim poput jastučića, Matte Shaker jamči intenzivan učinak u samo jednom brzom i jednostavnom potezu.

 

Protresi! 

MatteShakernije ništa manje čaroban i zabavan od Juicy Shakera: prije nanošenja je potrebno protresti bočicu kako bi aplikator upio optimalnu količinu proizvoda zasavršenu preciznost i pokrivenost usana, uz svilenkast osjećaj mekoće.

 

Nanesi!

S novim aplikatorom, usne će biti ukrašene bojom u samo par sekundi. Njegovaformula, zasićena pigmentima, osmišljena je kako bi pružila osjećaj `druge kože` na usnama. Iznimno je fina, ugodna i senzualna te usne obavija prekrasnim bojama, a da se pritom ne osjeti tekstura. 

 

Budi odvažna!

Rezultati su nezamislivi! Pigmentima zasićen završni sloj ruža Matte Shaker zaslužan je za odvažne i upečatljive bojekoje se stapaju s usnama: aplikator klizi po njima, ostavljajući jedva osjetan, ugodan sloj koji ostaje postojan tijekom cijelog dana.

 

Dvije minute kasnije, usne postaju mat!

Samo je jedan uvjet: BUDI ODVAŽNA!

 

SEDAM NIJANSI KAO ODRAZ ODVAŽNOSTI

 

Predstavljamo ruževeMatteShaker u sedam dinamičnih boja koje pršte energijom i kreirajuupečatljiv izgled usana, postojan tijekom cijelog dana. Rezultat:optimalno nanošenje, intenzivne boje, osjećaj `druge kože` i matirane, statement usne baš kao iz najluđih snova. Raspon odvažnih nijansi ruža Matte Shaker predvode dvije istinske zvijezde, Pink Power (br. 378) i Magic Orange (br. 186).

 

Energy Peach (br. 272)

Breskvasti ton kože + statement blijedo ružičasta = recept za upečatljiv beauty look!

 

BeigeVintage (br. 270)

Bež? Naravno! Samo ako je, poput ove, zasićena bogatim pigmentima! Reci zbogom dosadi… 

 

Yummy Pink (br. 379)

Poput djevojčice? Pomalo... podosta...sasvim…Ali samo u nijansi Yummy Pink!

 

Kiss Me Cherie (br. 374)

Neustrašiva, čarobna crvena…. Mami li na francuski poljubac…?

 

Red’y in 5 (br. 189)

Potez crvenom, mala crna haljina, par štikli… Spremna za zabavu?

 

Pink Power (br. 378)

Vibrantna, impresivna ružičasta, kao stvorena za kraljicu!

 

Magic Orange (br. 186)

Naznaka citrusa, zrnce ludila, prstohvat čarolije… Uz Magic Orange, sve je moguće!

 

MATTE SHAKER – UMJETNOST NA USNAMA

 

MatteShakerje nevjerojatno zabavan, poigrava se pravilima i nimalo ne mari za konvencije!Otkrij novi trend lip artza odvažan i upečatljiv izgled usana. Predstavljamo četiri različita načina nanošenja za četiri različita looka:

 

Look: Čarobni trik

Efekt: Ombréusne

Tehnika: Na usne nanesite sloj nijanse Yummy Pink (Matte Shakerbr. 379) kako biste kreirali bazu za ovaj jednostavan i suptilan look. Zatim se poslužite nijansom Magic Orange (Matte Shakerbr. 186) i lagano je utapkajte po sredini usana uz pomoć aplikatora.

 

Look:Francuski poljubac

Efekt: prelijevajuće usne 

Tehnika: Sasvim ležerno kombinirajte Pink Power (Matte Shakerbr. 378) iMagic Orange (Matte Shakerbr. 186). Najprije nanesite ruž Matte Shakeru dva koraka (svaku nijansu na jednu stranu usana). Ublažite prijelaznanošenjem nijanse Red’Y (Matte Shakerbr. 189) na sredinu usana, a zatim prstima kreirajte smudgy efekt. 

 

Look: Želim obje

Efekt: usne u dvije boje

Tehnika: Nanesite sloj nijanse Red’Y in 5 (MatteShakerbr. 189) na gornju usnu, a Yummy Pink (MatteShakerbr. 379) na donju, kako biste kreirali looku dvije boje.

 

Look: Zabava! /Fiesta

Efekt: višebojne usne

Tehnika: Idite korak po korak. Na gornjoj usni kreirajte prijelaze nijansi od Yummy Pink (MatteShakerbr. 379) do Energy Peach (MatteShakerbr. 272) te završite s BeigeVintage (MatteShakerbr. 270): nanesite ih jednu po jednu slijeva nadesno, svaku nijansu na jednu trećinu usne, a zatim vršcima prstiju utapkajte mjesta na kojima se spajaju kako biste omekšali prijelaze.

 

Ponovite postupak na donjoj usni, kreirajući prijelaze nijansi od Kiss Me Chérie (br. 378) do Magic Orange (br. 186), uz Yummy Pink (br. 379).

 

Taylor Hill, odvažna muza za MatteShaker (moguće ažuriranje ovog dijela)

Odvažna, samopouzdana, sigurna usebe... Taylor Hill zna što hoće. Top model i Lancômeova ambasadorica ponosno nosi dvije zvjezdane nijanse iz kolekcije, Magic Orangei Pink Power, u odvažnom i provokativnom lip artlooku u dvije boje. Oči su naglašene, a usne transformirane u umjetničku viziju. Pozira ispred objektiva fotografa Merta i Marcusa u sakou od lamea, a njezin beskompromisan look govori više od riječi... Pravi je dokaz daje Matte Shakerpuno više od običnog ruža: prije svega, to je stav. 

 

Informativne cijene:

 

MATTE SHAKER 186, 270, 272, 189, 374, 378, 379Lagani tekući ruž mat finiša.46 BAM

LE LIP LINER 00, 06, 290, 378, 369, 132, 114 Vodootporna olovka za usne s kistićem.44,5 BAM

ABSOLU ROUGE MATTE 184, 187, 197 Ruž za usne. 65 BAM

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.