Pokažite dobar duh. Pridružite nam se na #JMspirit SELECTED partyju!

21.08.2014 21:00
pokazite-dobar-duh-pridruzite-nam-se-na-jmspirit-selected-partyju-1

Već godinama najprodavaniji biljni liker na svijetu i općenito najprodavanije inozemno alkoholno piće u BiH, Jägermeister oduvijek njeguje sjajnu interakciju sa svojim fanovima. Tako i #JMspirit SELECTED nudi nesvakidašnji provod, fantastičnu muziku, do sad neviđenu vizualnu kulisu i brojna iznenađenja u muzičkom i zabavljačkom dijelu programa. Započinjemo tačno u 23.00 sata i trajat ćemo dok god imamo snage i ritma u nogama.

Sve koji su već došli do svoje «all inclusive» #JMspirit SELECTED narukvice koja ujedno vrijedi i kao pozivnica za party napominjemo da je ne zaborave, te da se ogrnu i pozitivnim duhom – jer mi ga pretvaramo u #JMspirit. 

 

Ukoliko se do sada niste pridružili našoj #JMspirit kampanji, sada je pravi trenutak. #JMspirit objedinjuje fanove na različitim društvenim mrežama zasnivajući komunikaciju na osnovnim vrijednostima brenda Jägermeister kao što su inovativnost, zabava, znatiželja, autentičnost i prepoznatljivost. 

 

Zahvaljujući jedinstvenoj web aplikaciji koja je razvijena specijalno za potrebe #JMspirit kampanje i koja je prva svoje vrste u BiH, Jägermeister fanovi mogu iskazati svoju kreativnost na popularnim on-line platformama. Naime, preko aplikacije koja je postavljena na http://jmspirit.com, facebook profila JagermeisterBiH, te @jmspirit instagram i twitter računa, Jägermeister fanovi će putem #JMspirit foto-albuma imati priliku da podijele zanimljive statuse, tweetove, postove i najljepše fotografije sa #JMspirit SELECTED partyja.

 

Podijelite svoj #JMspirit sa nama i očekujemo vas na JMspirit SELECTED partyju i društvenim mrežama. Osjetite #JMspirit. 

 

Za sve dodatne informacije, stojimo Vam na raspolaganju.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.