x

Poklon kakav sva djeca sanjaju, ali nemaju: Evo šta je Lukas poklonio kćerkici za peti rođendan!

Viktorija Vuksanović, kćerka folk zvijezde Ace Lukasa, jučer je proslavila peti rođendan u svom domu u krugu svojih drugara. Vuksanovići su riješili ove godine da ne prave kćerki gala slavlje, već da njihova mezimica u kućnoj atmosferi obilježi divan dan. Aca i njegova supruga Sonja Vuksanović potrudili su se da šarmantnu djevojčicu obraduju gomilom dječjih potrepština, a od tate je dobila specijalan poklon.

“Kupili smo joj svašta. Brdo igračaka, nakita, sve što voli. Vrlo se obradovala. Ja sam joj kupio set šminke, pošto voli da se uljepšava na taj način. Prava šminka je u pitanju. Ona stalno od Sonje krade šminku, to nam je veoma zabavno. I moram da naglasim da nikada ne napravi haos. Ona tačno zna šta treba da uzme i kako se to koristi. Prava je mala pametnica”, otkrio je za alo.rs pjevač.

 

Aca je svojoj nasljednici čestitao rođendan i putem svog Instagram naloga, gdje je okačio kolaž sa njenim najslađim fotografijama. Taj gest raznježio je njegove fanove, koji su se pridružili čestitkama i ponovo istakli da je ona “mala kopija njega”.

(Svet.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.