x

Polomiću ti glavu i noge! Janjuš pomahnitao, pljunuo Jelenu Golubović, pa dva puta htio da je RASTRGNE, petorica ga držala! (VIDEO)

Marko Janjušević Janjuš već nekoliko dana nije u dobrom raspoloženju. On je istakao da mu kćerka mnogo nedostaje, te da zbog toga jako želi da ode kući. Na njegovu depresiju nikako ne utiče dobro Jelena Golubović, koja se već dva dana raspravlja sa njim, a danas je njihov sukob eskalirao. 

Sve je počelo kada je bijesni košarkaš zaprijetio:

 

- Još jednom li neko moje dijete i ženu pomene ovdje, kunem se svojim djetetom, polomiću mu i glavu i noge i udaviću ga.

 

Tu se odmah uključila Jelena Golubović koja je ponavljala:

 

- A ti kad kuneš i psuješ moju majku, šta je to?

 

- Evo javno kažem, opsuj mi još jednom majku i ja ću tebi sve živo na svijetu - uzviknula je Jelena, a Janjuš joj je odgorovio:-

 

- Nemoj da mi se obraćaš više dro*o raspala!

 

A onda mu je Golubovićeva odbrusila:

 

- Vjerovatno polaziš od sebe, jer ti je žena dro*a!

 

Nakon toga je Janjuš izgubio kontrolu, doletio do Jelene i pljunuo je, i da nije bilo Đeksona koji se bukvalno bacio na košarkaša, ko zna šta bi se dogodilo.

 

Dok je pomahnitali Janjuš vikao: ``Je*em te u usta raspala``, Golubovićeva je vikala: ``Je*i svoju ženu i dijete``...

 

Poslije toga se Janjuš ponovo zaletio na Jelenu, ovoga puta je bilo jasno da će je prebiti, i čak petorica zadrugara i članova obezbjeđenja su ga jedva spriječili da se ne obračuna sa Golubovićevom.

(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.