x

Pomijeranje granica: Haris Berković priredio nezaboravan provod u klubu Kiborg, tražilo se mjesto više!

Ove subote, 14. marta klub Kiborg je itekako pomjerio granice dobrog provoda u Sarajevu. Već oko 20 sati, preko 200 ljudi je čekalo na ulazu kluba, kako bi prisustvovali dugoočekivanoj večeri. Naime, najava Zvezde Granda Harisa Berkovića je izazvala opšte oduševljenje kod vjernih gostiju Kiborga, koji su se unaprijed radovali 14. martu. Klub Kiborg ne samo da je bio krcat, već su mnogi ostali bez privilegije da uživaju u ovoj zabavi i derneku koji je protekao i više nego fenomenalno.

Caffe Bar Kiborg

Štrosmajerova br.6

Mladi Haris Berković je opravdao očekivanja publike. Svojim izborom pjesama i naravno sjajnim izvođenjem je atmosferu doveo do usijanja. Publika je zajedno sa Harisom pjevala na sav glas, a naročito oduševljenje je izazvao kod pripadnica ženske populacije. Haris je dokazao kako je već zvijezda, a način na koji je sjajno otpjevao pjesme koje su se našle na repertoaru dobio je sve pohvale gostiju Kiborga.

 

Klub Kiborg je očito napravio pravi potez, pa ne treba čuditi ako učesnika Zvezda Granda ponovo čujemo upravo na ovom mjestu. Veselo je bilo sve do kasnih sati, a pozitivni utisci će se prepričavati još danima. Sve pohvale za Kiborg, koji je još jednom dokazao kako je u vrhu kada je u pitanju noćni provod u Sarajevu, kao i za Harisa koji je osvojio simpatije partijanera.

 

Svakako vrijedi spomenuti da već u subotu, 21. marta u Kiborg dolazi još jedna učesnica Zvezda Granda. Riječ je o Naidi Bešlagić i svi ste dobro došli.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.