x

Ponosna mama: Ceca otkrila čime će se baviti Anastasija?!

Cecina kćerka, Anastasija Ražnatović je napunila 18. godina, a poznata pjevačica ne krije da bi voljela da njena mezimica uplovi u muzičke vode. Nije tajna da je Anastasija otpjevala prateće vokale na Cecinom albumu koji bi uskoro trebalo da izađe, a kako pjevačica kaže, sve je prošlo u najboljem redu. 

“Anastasija je po prvi bila gost na mom albumu, pjevala mi je prateće vokale, ja sam mnogo srećna zbog toga. Iskreno, želim da je uvedem u svijet muzike, prosto žao mi je da takav talenat propadne, ali opet je njena posljednja. Nikada je ne bih prisiljavala ni na šta što ona ne želi. Ni jedno, ni drugo dijete. Ja sam neko ko je ostvaren kao osoba i puštam ih da sami biraju svoj put”, priznala je Ceca i dodala da Anastasija nije imala tremu kada je ušla u gluhu sobu kako bi otpjevala svoj dio.

 

“Nema ona tremu od mene, ima odgovornost jer sam ja postigla ogroman uspjeh na estradi. Djevojka je potpuna prirodna, želi da ima svoj identitet što je normalno“, ispričala je Ražnatovićeva u emisiji Ekskluziv. Ostaje da vidimo da li će Anastasija krenuti stopama svoje majke.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.