x

Popović hoće Lukasu da oduzme kuću, evo zašto!

Aca Lukas pozajmio pola miliona eura od Saše Popovića, a kao zalog stavio Sonjin penthaus na Voždovcu. Direktor ``Granda`` Saša Popović hoće da oduzme Aci Lukasu luksuzni penthaus u Beogradu zbog 728.000 eura duga!

Prema pisanju Informera, poznati folker pozajmio je prije nekoliko mjeseci od Popovića pola miliona eura kako bi vratio kockarske dugove u kojima je do guše.

 

Pjevač se tada obavezao da će prvom čovjeku ``Granda`` dug vraćati nedjeljno, u naredne dvije godine.

 

- Dogovor je bio da Lukas svake sedmice isplaćuje Popoviću po 7.000 eura, kao i da za džabe sjedi u takmičenju ``Zvezde Granda``. On je jedini član žirija ove popularne emisije koji tamo sjedi besplatno, pored Jelene Karleuše. To znači da bi za dvije godine Aca Saši ukupno isplatio 728.000 eura, daleko više nego što je pozajmio - priča za Informer dobro obaviješteni izvor i dodaje:

 

- Aca i Saša su čak potpisali ugovor o pozamici koji im je sastavio poznati advokat Miša Petrovski, koji je ranije zastupao i Svetlanu Cecu Ražnatović. Kako bi se direktor ``Granda`` obezbijedio, zatražio je da folker kao zalog stavi luksuzni stan na Voždovcu, koji se vodi na njegovu ženu Sonju, a koji je dobila od svojih roditelja na poklon. 

 

- Lukas je prije nešto manje od godinu dana otišao kod Popovića i požalio mu se da je u ozbiljnim finansijskim problemima. Ispričao mu je da ima velike kockarske dugove, kao i da ga razni zelenaši i opasni momci jure da vrati pare. Saša je pristao da mu pozajmi pola miliona eura u kešu na dvije godine, ali mu je postavio i nekoliko uslova. Između ostalog, tražio je kao zalog luksuzni stan na Voždovcu koji se vodi na Acinu ženu Sonju. Tu gajbu su pjevačevoj ženi kupili njeni roditelji, imućni gastarbajteri iz Njemačke - navodi sagovornik.

 

Problem sa redovnom isplatom novca je nastao kada se folker u martu iselio iz Sonjinog i njegovog stana i prestao da vraća dug: 

 

- Kad se Lukas u martu posvađao sa Sonjom i iselio iz stana, prestao je Popoviću da isplaćuje redovne nedjeljne isplate. Saša mu je odmah zaprijetio da će mu oduzeti stan koji je dao u zalog - objašnjava izvor.

 

Folk pjevač nije imao komentar na ovo.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.